PHDSTUDIES.NO

Topp universiteter Deltid PhD studier i Musikk 2019/2020

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

Musikk programmer tilby studentene mulighet til å forfølge en rekke fag, fra musikkteori til konsertforestilling. Enten teknisk dyktig eller faglig nysgjerrig, musikkstudier gir en engasjerende tilnærming til en større forståelse av kunsten.

Deltid PhD program i Musikk

2 Resultater i Musikk Filter

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i musikk

SOAS University of London
Campus Heltid studier Deltid 4 år September 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Ansatte og studenter ved Institutt for musikk driver forskning på et bredt spekter av fag, hovedsakelig men ikke utelukkende fokusert på musikken i Asia og Afrika. Uansett hvilken regional opprinnelse det er, studeres musikk som et kulturelt fenomen, og også fra analytiske og historiske perspektiver. Instrumentale og vokale, hellige og sekulære, kunst og populære, tradisjonelle og moderne musikalske former er alle av like stor interesse. Forskningsmetoder som brukes inkluderer feltarbeid, intervju, arkivforskning, innspilling og filming, fremføring, transkripsjon og analyse og komposisjon.

PhD i musikk

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
Campus Heltid studier Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Chatham + 1 fler

Vårt forskningsprogram gir deg muligheten til å blande med komponister, lyddesignere, teknologer, etnomusikologer og teoretikere.