$close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Museumsstudier 2022/2023

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.The Museum Studies MA er utformet primært for de som ønsker å ta del i museet yrke eller annet forfølge doktorgradsstudier på museale emner. Det gir en balanse mellom praksis… Les mer

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.

The Museum Studies MA er utformet primært for de som ønsker å ta del i museet yrke eller annet forfølge doktorgradsstudier på museale emner. Det gir en balanse mellom praksis og filosofi for elever fra et bredt spekter av akademiske bakgrunn og kultur.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
IMT School for Advanced Studies Lucca
Lucca, Italia

Et av de fire feltspesifikke sporene er kognitiv, beregnings- og sosial nevrovitenskap, som er under PhD-programmet "Kognitive og Kulturelle Systemer".

Et av de fire feltspesifikke sporene er kognitiv, beregnings- og sosial nevrovitenskap, som er under PhD-programmet "Kognitive og Kulturelle Systemer". -
PhD
Fulltid
3 - 4 år
Engelsk
02 nov. 2022
Campus