close

Filtre

Se resultater

PhD studier i Museologi 2021

En PhD står for doktorgrad i filosofi, og det er en type avansert grad for studenter som ønsker å studere på høyeste faglige nivå. Denne graden innebærer vanligvis uavhengig forskning over et bestemt emne og resulterer i en avhandling. Hva er en PhD i Museologi? Dette doktorgradsemnet kalles noen ganger museumsstudier, og det utforsker museets indre arbeid i alle aspekter. Studenter i det… Les mer

En PhD står for doktorgrad i filosofi, og det er en type avansert grad for studenter som ønsker å studere på høyeste faglige nivå. Denne graden innebærer vanligvis uavhengig forskning over et bestemt emne og resulterer i en avhandling.

Hva er en PhD i Museologi? Dette doktorgradsemnet kalles noen ganger museumsstudier, og det utforsker museets indre arbeid i alle aspekter. Studenter i dette studiet kan lære ledelse, markedsføring, kommunikasjon og bevaringsevner knyttet til museologi for å forstå hvert element av museer og hvordan de fungerer. På dette doktorgradsstudiet forfølger studentene en mer teoretisk og forskningsbasert studie av museer og kan utforske mer konsentrert emner som kulturpolitikk, etnisk studier, antropologi, arkeologi og mer.

Studenter med utdanning i museologi får ofte en nyttig rekke faglige og personlige ferdigheter. Disse studentene pleier å være svært organisert og ha imponerende kommunikasjonsevner. De kan også få en bredde av kulturell og historisk kunnskap.

Kostnaden ved å tjene doktorgrad varierer avhengig av type program og tid som kreves for å fullføre den. Studentene bør kontakte universitetene for mer spesifikk opplæringsinformasjon.

Pleie og funksjon av et museum er komplekst og krever en rekke kvalifiserte lærde til å opprettholde. Dette betyr at det er et bredt spekter av museologi karriere for en student å forfølge. Mange studenter blir kuratorer eller arkivarer og jobber nøye for å skaffe seg og bevare viktige historiske dokumenter og materiale. Studentene kan velge å jobbe bak kulissene eller kan gjennomføre workshops og presentasjoner til publikum eller andre lærde. Med doktorgradsutdanningen kan studentene vurdere å jobbe på akademisk nivå som professorer i museologi ved en høyskole eller et universitet.

Det finnes mange doktorgradsprogrammer tilgjengelig over hele verden i en rekke fag. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
St. Petersburg State Institute For Culture
Saint Petersburg, Russland

Typer av profesjonelle aktiviteter: forskningsaktiviteter innen kulturstudier og dokumentarisk informasjon i retning (profil) av programmet; undervisningsaktivitet på utdannin ... +

Typer av profesjonelle aktiviteter: forskningsaktiviteter innen kulturstudier og dokumentarisk informasjon i retning (profil) av programmet; undervisningsaktivitet på utdanningsprogrammer for høyere utdanning; ekspertaktivitet innen kulturområdet; pedagogiske og pedagogiske aktiviteter innen kulturfeltet. -
PhD
Fulltid
Deltid
3 - 4 år
Russisk
sep. 2021
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre