close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Miljøvitenskap Afrika 2021

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege. De ulike temaene i en miljøvitenskap programmere alle senter på å studere miljøet og løse relaterte spørsmål. Disse kan omfatte dyr vandringsmønster, forurensning, global klimaendringer og alternative energisystemer. Student… Les mer

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

De ulike temaene i en miljøvitenskap programmere alle senter på å studere miljøet og løse relaterte spørsmål. Disse kan omfatte dyr vandringsmønster, forurensning, global klimaendringer og alternative energisystemer. Studentene kan ta kurs i biologi, økologi, kjemi og geologi.

Mange programmer i Afrika foregår i en svært uvanlig kulturelle og fysiske miljøet enn de fleste studenter er kjent med i de gode gamle dager. Kom å vite for å tilpasse seg denne levekår er en del av moroa og utfordringen om å leve der. Utfordringen er intellektuell, følelsesmessig og fysisk.

PhD i Miljøvitenskap Afrika

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye, Botswana

Doktorgradsforskning i jord

Doktorgradsforskning i jord -
PhD
Engelsk
sep. 2021
Campus
 
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye, Botswana

Doktorgradsforskning i miljøvitenskap

Doktorgradsforskning i miljøvitenskap -
PhD
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre