PhD i Miljøvitenskap

Topp 19 Doktorgradstudier i Miljøvitenskap 2018

Miljøvitenskap

En Doctor of Philosophy er en doktorgrad eller en doktorgrad som er den høyeste akademiske grad oppnåelig. Innehaveren av graden anses kvalifisert til å undervise på universitetsnivå i deres fagområde.

Hva er en doktorgrad i miljøvitenskap? En doktorgrad i miljøvitenskap omfatter flere disipliner, for eksempel økologi, biodiversitet, miljøvurdering, bevaring, paleoecology, geologi, og miljøpolitikk. Forskningsmetoder og numeriske ferdigheter kurs er vanligvis en del av dette programmet slik at studentene er kjent med statistisk analyse og modellering, slik at de er i stand til å drive forskning. Arbeids varierer fra institusjon, men kan også omfatte geografi, geofag, økonomi, statsvitenskap og marin biologi. Andre mulige områder av studien omfatter naturressurser, kvantitativ analyse, samfunnsfag og vannressurser.

Nyutdannede med en doktorgrad i miljøvitenskap får en bred tverrfaglig utdanning og bli dyktig i å kommunisere og problemløsning, to viktige komponenter som trengs for å lykkes i politikkutforming og forvaltning. Kandidater også få kompetanse i forskning teknikker som spenner fra eksperimentell og sampling design til hypotesetesting og estimering.

Kostnaden for en PhD varierer, avhengig av studielandet, institusjonens politikk, og programmet lengde. Kontakte inntakskontoret på universitetet for å lære mer om studiet og sine utgifter.

Karrieremuligheter i miljøfag eksisterer i akademia, der kandidatene kan undervise og forske. Andre karrieremuligheter er tilgjengelige i staten og industrien, for eksempel i miljøkonsulentfirmaer og store oljeselskaper. Offentlige stillinger i ulike etater, som for eksempel USAGeological Survey, Environmental Protection Agency, og nasjonale laboratorier, er andre alternativer. Lederkarriere er et annet alternativ, hvis studentens kurs inneholdt teknologi og ledelse klasser.

Online undersøkelser er tilgjengelige for deg, uansett hvor du befinner deg er. De leverer også unike pedagogiske prospekter. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Phd I Miljøingeniørvitenskap

Rezekne University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 3 år September 2018 Latvia Rēzekne

Dypt spesialiserte profesjonelle studier og forskning fremme studentenes kompetanse i felt av miljø vitenskap. Nyutdannede er i stand til å arbeide i forskningsinstitusjoner, for å gjøre miljøet forskningsarbeid innen miljøteknikk, til å arbeide i miljøvern institusjoner, kommunale enheter, industribedrifter, til å utføre faglig arbeid i universiteter, arbeidet med miljø kvalitetsvurdering og forskningslaboratorier, evaluere naturressurser, gruvedrift og prosessering, arbeide med miljøvern utstyr, teknologi og design utviklingsorganisasjoner. [+]

Dypt spesialiserte profesjonelle studier og forskning fremme studentenes kompetanse i felt av miljø vitenskap. Nyutdannede er i stand til å arbeide i forskningsinstitusjoner, for å gjøre miljøet forskningsarbeid innen miljøteknikk, til å arbeide i miljøvern institusjoner, kommunale enheter, industribedrifter, til å utføre faglig arbeid i universiteter, arbeidet med miljø kvalitetsvurdering og forskningslaboratorier, evaluere naturressurser, gruvedrift og prosessering, arbeide med miljøvern utstyr, teknologi og design utviklingsorganisasjoner. Besøker professorer fra partner universiteter vil være involvert som lærere og rådgivere i programmet. Studentene har anledning til å delta i Erasmus + mobilitet for studier. ... [-]


PhD in Marine Environmental Science

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 4 år September 2018 Hongkong Hong Kong + 1 fler

[+]

Jeg. Generelle Opptakskrav

Søkere som søker opptak til en mastergrad bør ha:

oppnådd en bachelorgrad fra en anerkjent institusjon, eller en godkjent tilsvarende kvalifikasjoner;

ii. English Language Opptakskrav

Du må oppfylle Norsk Språkkrav med en av følgende ferdighets oppnåelser *:

TOEFL-IBT 80 TOEFL-PBT 550

* Hvis ditt første språk er engelsk, og bachelor-grad eller tilsvarende kvalifikasjoner ble tildelt av en institusjon der undervisnings var engelsk, vil du bli frafalt fra å oppfylle ovennevnte engelske Språkkrav.

Søknadsfrist

Vennligst besøk her for detaljer.

.

[-]

PhD in Environmental Science, Policy and Management

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 4 år September 2018 Hongkong Hong Kong + 1 fler

The Doctor of Philosophy (PhD) Programmet har som mål å trene studentene i original forskning i Environmental Science, politikk og ledelse, og å dyrke uavhengig, tverrfaglig og nytenkning som er avgjørende for en vellykket forskerkarriere i miljøfag, politikk og forvaltning, forskning og formulering . [+]

Vi lever i en verden med alvorlige innbyrdes miljøproblemer, blant annet klimaendringer, gjennomgripende forurensning, reduksjon i biologisk mangfold, og truende forsyning begrensninger for en rekke sentrale naturressurser. Individuelt, og særlig i kombinasjon, disse problemene utgjøre alvorlige utfordringer for bærekraftig utvikling.

Seksjon for miljø har blitt opprettet for å møte slike utfordringer. Våre fakultetet medlemmer har forskjellig bakgrunn i vitenskap, teknologi, næringsliv og samfunnsfag for å gi integrert og cutting edge utdanning og forskning på globale miljøspørsmål og nye løsninger.

Dette er et bredt anlagt forskning praktisk program som favner et bredt spekter av miljøinteresser. ... [-]


Phd I Atmosfærisk Miljøfag

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 4 år September 2018 Hongkong Hong Kong + 1 fler

PhD-programmet søker å trene studentene i original forskning i Atmospheric Environmental Science og å dyrke den uavhengige og nytenkning som er avgjørende for en vellykket forskerkarriere i miljøfag. Studentene er pålagt å delta og presentere seminarer, gjennomføre kurs og gjennomføre avhandling forskning. [+]

Miljø er nedverdigende i et urovekkende tempo hovedsakelig på grunn av bærekraftig utvikling og bærekraftig bruk av naturressurser. Selv om miljøvern har utviklet seg betydelig de siste tiårene, har miljøproblemer vært under utvikling både når det gjelder natur og omfang. Metoder for å løse mange miljøproblemer fortsatt kontroversielt.

Den phd Programmet søker å trene studentene i original forskning i Atmosfærisk Environmental Science og å dyrke den uavhengige og nytenkning som er avgjørende for en vellykket forskerkarriere i miljøfag. Studentene er pålagt å delta og presentere seminarer, gjennomføre kurs og gjennomføre avhandling forskning. Studentene må også bestå en fagprøve og et vellykket forsvar av en avhandling er nødvendig.... [-]


PhD I Miljøvitenskap

Clarkson University Graduate School
Campus Heltidsstudier September 2018 USA Potsdam

Clarkson University tilbyr tverrfaglig master- og doktorgrad i miljøvitenskap og ingeniørfag (ESE). Programmene spenner over naturfag og ingeniørfag, samtidig som du gir muligheter til å engasjere seg i samfunnsvitenskap og politikk. Du vil undersøke sammenhenger mellom de naturlige og menneskelige systemene som påvirker miljøutfallene på lokal og global skala. [+]

Clarkson University tilbyr tverrfaglig master- og doktorgrad i miljøvitenskap og ingeniørfag (ESE). Programmene spenner over naturfag og ingeniørfag, samtidig som du gir muligheter til å engasjere seg i samfunnsvitenskap og politikk. Du vil undersøke sammenhenger mellom de naturlige og menneskelige systemene som påvirker miljøutfallene på lokal og global skala.

Vi skaper ledere som søker engineering og vitenskap med tverrfaglig perspektiv og forstår politikk som er nødvendig for å løse komplekse miljøproblemer.

Du vil arbeide tett med fakultetet på tvers av en rekke fagområder for å få positiv innvirkning på miljøutfallene. Clarksons laboratorier i verdensklasse gjør det mulig å undersøke menneskets forståelse.... [-]


PhD in Evolution of Ecosystems and their Protection

Matej Bel University
Campus Heltidsstudier 4 år September 2018 Slovakia Banská Bystrica

[+]

Eksamenskomiteen oppnevnes av dekan ved Fakultet for naturvitenskap.

[-]

Nøkkelen Offisielle Doktorgradsprogram I Miljøkjemi Og

Universidade da Coruña
Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 5 år September 2018 Spania A Coruña + 1 fler

Doktorgradsprogrammet i miljøkjemi og grunnleggende er en offisiell universitetsgrad som overordnet mål å utdanne leger i kjemi med veiledning både innen miljø og mot syntese og karakterisering av nye forbindelser som er i stand til å ta opp og løse problemer etterspørsel næringsliv, forvaltning og samfunnet generelt, oppmuntre forskning, utvikling og vitenskapelig og teknologisk innovasjon både grunnforskning og anvendt nivå. [+]

Introduksjon

program PhD i miljøkjemi og grunnleggende er en offisiell universitetsgrad som overordnede målet er å trene leger i Chemistry med veiledning både til området for miljø og mot syntese og karakterisering av nye forbindelser som er i stand til å ta opp og løse problemene krevende industri, administrasjon og samfunn generelt, oppmuntre forskning, utvikling og vitenskapelig og teknologisk innovasjon både grunnforskning og anvendt nivå.

Det er en interdepartemental doktorgradsprogram der leger involvert i følgende områder av kunnskap: Analytical Chemistry, Physical Chemistry, uorganisk kjemi, organisk kjemi, kjemi og fysikk.

Hvorfor studere graden

Kjemi er en av sektorene med størst sosial og industriell utvikling de siste årene, og er en av de områdene hvor EU opprettholder et nivå sammenlignbart med USA og Japan, både i akademia og vitenskapelig og industriell . Mer spesifikt har kjemien en fremtredende rolle i helsevern rolle og miljø i utviklingen av nye materialer og prosesser som forbedrer livskvaliteten og sosio-økonomisk utvikling., Bli en av bærebjelkene konkurranseevnen til et land.... [-]


Offisielle Doktorgradsprogram I Miljøvitenskap Og Teknologi

Universidade da Coruña
Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 5 år September 2018 Spania A Coruña + 1 fler

PhD-programmet i Environmental Science and Technology er en offisiell universitetsgrad der målet er å utdanne forskere / as som kan forsterke prosessene for generering og overføring av kunnskap i forhold til miljøet, samt vitenskapelig og teknologisk innovasjon alt som er relatert til deres forsvarlig forvaltning. [+]

Introduksjon

Den voksende offentlig bevissthet om miljøspørsmål har ført til utviklingen de siste tiårene og utviklede land, med særlig vekt på Europa, et bredt utvalg av nye behov for kunnskap, teknologi, innovasjon og overføring av disse knyttet til ledelse og oppløsning av en rekke problemstillinger knyttet til miljø.

Programmet PhD i Environmental Science and Technology er en offisiell universitetsgrad der målet er å utdanne forskere / as som kan forsterke prosessene for generering og overføring av kunnskap i forhold til miljø, samt vitenskapelig og teknologisk innovasjon i alt som er relatert til deres forsvarlig forvaltning.

De / deltakere i doktorgradsprogrammet forskere opprettholde aktive samarbeid med flere selskaper, institusjoner, forskningsmiljøer og forskere / som både innenlandske og utenlandske.... [-]


Phd I Miljøkjemi Og Teknologi

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus Heltidsstudier Deltid 4 år October 2018 Tsjekkia Praha + 1 fler

Målet med Ph.D. studiet er å utdanne eksperter med inngående kunnskap om miljø og tilhørende kjemiske og biokjemiske disipliner, informatikk og matematisk modellering. [+]

Oversikt

Målet med Ph.D. studieprogram er å trene eksperter med dyp kunnskap om miljø og relaterte kjemiske og biokjemiske disipliner, informatikk og matematisk modellering. Ph.D. studier bygge videre på dette og utdype kunnskap i bred skala av miljømessige områder som: analysemetoder for overvåking av vann og luftkvalitet og grunnforurensning; teknologier for drikkevann produksjon, avløpsrensing; slambehandling, solid avfallshåndtering og jord dekontaminering teknologier; fjerning av luftforurensninger. En viktig del av studien er også forebygging av alle former for avfall, resirkulering og gjenvinning som fornybare ressurser. Studentene trenes i løsning av komplekse forskningsprosjekter.... [-]


Dtech I Miljørettet Helsevern

University of Johannesburg
Campus Heltidsstudier 3 år February 2018 Sør-Afrika Johannesburg

Å gi studentene kompetanse til å anvende høyt nivå problemløsning ferdigheter, og anvendelse av kritisk og reflekterende tenkning på det mest avanserte faglig nivå, som kulminerte i produksjonen av en avhandling innen miljørettet helsevern. [+]

Å gi studentene kompetanse til å anvende høyt nivå problemløsning ferdigheter, og anvendelse av kritisk og reflekterende tenkning på det mest avanserte faglig nivå, som kulminerte i produksjonen av en avhandling innen miljørettet helsevern.

Opptakskrav

MTech Environmental Health

Kontaktdetaljer

Navn: Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / E-post: mchadyiwa@uj.ac.za

[-]

Doktorgrad I Realfag Menneskeskapt Områder

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Campus Heltidsstudier 3 år July 2018 Mexico Aguascalientes

Doktorgrad i Sciences av menneskeskapt områdene er en tverretatlig og tverrfaglig program som tilbys av Senter for design og konstruksjon Sciences, involverte avdelingene for Bygg og konstruksjoner, Prosjektering Habitat, Geoteknikk og hydraulikk samt teori og metode . Dette videreutdanning programmet gir større fleksibilitet for å være en tutorial system, noe som styrker forskningsaktiviteter. [+]

Doktorgrad i Sciences av menneskeskapt områdene er en tverretatlig og tverrfaglig program som tilbys av Senter for design og konstruksjon Sciences, involverte avdelingene for Bygg og konstruksjoner, Prosjektering Habitat, Geoteknikk og hydraulikk samt teori og metode . Dette videreutdanning programmet gir større fleksibilitet for å være en tutorial system, noe som styrker forskningsaktiviteter.

Generelt mål

Trene høyt nivå forskere fra humanistisk perspektiv med et sterkt sosialt engasjement og aktiv bekymring for miljøet, med fokus forskeren til problemet med menneskeskapt områder av spesifikke regionale sammenhenger systemisk og kritisk holdning til å bidra til deres bærekraftig utvikling.... [-]


PhD I Miljøet

San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge
Campus September 2018 Spania Saragossa

Doktorgrad som mål å utvikle ferdigheter og kompetanse som trengs for å kunne utføre en solid forskningsorienterte innovative strategier og nye korrigerende og forebyggende generert konsekvenser av miljøteknologier Geston forskningsaktivitet. [+]

Doktorgrad som mål å utvikle ferdigheter og kompetanse som trengs for å kunne utføre en solid forskningsorienterte innovative strategier og nye korrigerende og forebyggende generert konsekvenser av miljøteknologier Geston forskningsaktivitet.

Disse studiene består av en treningsperiode som består av en mastergrad eller 60 studiepoeng som inngår i en eller flere univesitarios mastergrader, ifølge University trening forslaget.

Når passert bevilgningene knyttet til deres trening i deres personlige reiserute etablert av doktorgradsutvalget kan initiere forskning periode og utarbeidelse av doktorgradsavhandlingen.

Dette PhD mål å trene ledende forskere innen miljømessig bærekraft og er basert på en offisiell doktorgradsprogram i omgivelsene ifølge RD 99/2011 gir en helhetlig forskning fra alle aspekter av miljøet. ... [-]


Environmental Science Ph.D.

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Rimouski Lévis

Den doktorgrad i miljøvitenskap tar sikte på utvikling og integrering av kunnskap i flere tverrfaglige felt gruppert under det generelle temaet for analyse av dynamikken i miljøforhold. [+]

Den doktorgrad i miljøvitenskap tar sikte på utvikling og integrering av kunnskap i flere tverrfaglige felt gruppert under det generelle temaet for analyse av dynamikken i miljøforhold.

miljøbioteknologi Syklus og vannkvalitet grunnleggende og anvendt økologi Atmosfærisk vitenskap og hav Geomorfologi og arealbruk miljøtoksikologi

Program Struktur

The Environmental Science PhD tilbys i samarbeid med UQAC, UQAM og UQTR.

Programmet omfatter skriving av en avhandling på 60 studiepoeng for å utdype et tema i et område av spesialisering i miljøvitenskap.

Program Struktur

The Environmental Science PhD tilbys i samarbeid med UQAC, UQAM og UQTR.... [-]


Internasjonal Phd Program For Miljøvitenskap Og Teknologi

National Central University
Campus Heltidsstudier September 2018 Taiwan Taoyuan

For å møte de nye utfordringene i forurensning av luft, jord og vann forårsaket av miljøendringer og global oppvarming, er vårt program utviklet for å utstyre studentene med suveren evner i problemanalyse og løse regionale og globale spørsmål; selvstendig nytenkning, planlegging og prosjektgjennomføring; beslutningstaking, tverrfaglig koordinering, og internasjonal kommunikasjon. [+]

For å møte de nye utfordringene i forurensning av luft, jord og vann forårsaket av miljøendringer og global oppvarming, er vårt program utviklet for å utstyre studentene med suveren evner i problemanalyse og løse regionale og globale spørsmål; selvstendig nytenkning, planlegging og prosjektgjennomføring; beslutningstaking, tverrfaglig koordinering, og internasjonal kommunikasjon.

Den UST - Internasjonal doktorgradsutdanning i Environmental Science and Technology (UST-EST) vil gi den mest avanserte graduate studium i tverrfaglig miljøforskning fra global skala på molekylnivå. Alle kurs vil bli undervist på engelsk av et team av fremragende forskere med ytterligere æren av å gi en enestående kinesisk-talende rundt og læring fasiliteter. For å sikre den svært tverrfaglig natur miljøstudie, vil alle førsteårsstudenter ta entry-level kurs knyttet til de fire store emner, dvs. helsevitenskap, fysikalsk kjemi, engineering og fjernmåling teknikker, før han flyttet til spesialiserte forskningsarbeid .... [-]


Phd I økologi Og Miljørettet Helsevern

University Fernando Pessoa
Campus Heltidsstudier 3 år September 2018 Portugal Port

Doktorgradsprogrammet er knyttet til kursets undervisningspersonalets nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter som har resultert i et betydelig antall vitenskapelige artikler. [+]

Grad / Varighet / ECTS

Tredje (Doktorgrad) / 3 år (1 år: faglige plan, 2 år: avhandling forberedelse)

Koordinasjon:

Prof. Nelson Barros (nelson@ufp.edu.pt)

Doktorgradsprogrammet er knyttet til kursets undervisningspersonalets nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter som har resultert i et betydelig antall vitenskapelige artikler.

Inntaks betingelser 1,1. Generelle betingelser:

Ifølge nr. 1 av artikkel 2 i UFP doktorgrads forskrift nr. 306/2008, av 9. juni, kan følgende gjelde for denne syklusen av studier:

1.1.1. Søkere med mastergrad eller juridisk tilsvarende; 1.1.2. Søkere med en lavere grad, som har akademisk eller vitenskapelig eller faglig pensum som er anerkjent som skjenke kapasitet til å gjennomføre denne syklusen av studier av den utøvende råd av post-graduate studier og Investigation School, fra nå, utpekt som CEPI; 1.1.3. Søkere med akademisk, vitenskapelig eller faglig pensum som er anerkjent som skjenke kapasitet til å gjennomføre denne syklusen av studier av CEPI 1,2. Spesifikke forhold: 1.2.2. Doktorgradsprogram i Ecology and Environmental Health: søkere må ha en mastergrad i ett av følgende områder: Miljø; Biologi; Helsefag eller kjemi. studieplan ... [-]