PHDSTUDIES

5 PhD programmer i Miljøstudie 2020/2021

En PhD er en høyere utdanning utstedt til en person som har levert sin oppgave basert på original forskning i et valgt studieområde. PhD står for doktorgrad i filosofi og forbereder studentene for en spesialisert stilling på sitt felt.

Hva er en PhD i miljøstudie? Dette programmet er utformet for å lære individer om de komplekse samspillet mellom planetens systemer, sosioøkonomisk system og økosystemet. For å hjelpe studenter med å få en bredere forståelse av hvordan disse faktorene påvirker hverandre, kan kursene fokusere på naturtjenester, forholdet mellom helse og miljø og sosioøkonomisk utvikling. Enkeltpersoner kan lære om hvordan å gjøre samfunnsøkonomisk, økonomisk og kulturell utvikling bærekraftig, om sosialt presserende problemer og om loven når det gjelder miljøet.

Personer som oppgraderer fra dette programmet har en tendens til å ha et større innblikk i tverrfaglige problemer som plager både miljøet og økonomien. Mange er i stand til å løse komplekse problemer, samt å bruke vitenskapelige metoder for å danne informerte konklusjoner. Hver av disse ferdighetene kan hjelpe dem med å gjøre det bra i arbeid og i livet.

Kostnaden for en doktorgrad varierer og er avhengig av en rekke faktorer. Plasseringen av programmet og varigheten er to av de største faktorene som kan påvirke de totale studiekostnadene.

Personer som uteksaminerer seg med en doktorgrad i miljøstudie kan være i stand til å forfølge mange spennende karrierer. Flere næringer har behov for en innehaver av denne graden, og en person kan finne suksess innen akademi, forskning og utvikling, regjeringen, næringslivet og offentlig forvaltning. Noen jobbtitler kan inneholde professor, offentlig administrator, rådgiver, planleggings- og utviklingsspesialist og bærekraftig konsekvensanalytiker.

Flere og flere skoler har programmer som omhandler miljøstudier, med mange tilbud på nettbaserte programmer. For mer informasjon om programmer i nærheten av deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

5 Resultater i Miljøstudie Filter

Matej Bel University
PhD
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Eksamenskomiteen oppnevnes av dekan ved Fakultet for naturvitenskap.

Les mer

Doktorgrad i miljø- og landdistriktstudier

Pontificia Universidad Javeriana
PhD
jan. 2021
<
Fulltid
<
6&nbsp;-&nbsp;12 semestre
Spanish (Colombia)
Campus

Doktorgrad i miljø- og landsbygdsstudier har fokusert kurset på fakultetet i miljø- og landsbygdsstudier i opplæring av forskere på høyt nivå som skiller seg ut for deres menn ...

Les mer

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i utvikling, miljø og politikk

SOAS University of London
Master
PhD
28 sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Campus

MPhil / PhD i utvikling, miljø og politikk gir avansert opplæring og forskningserfaring på doktorgradsnivå i områdene i skjæringspunktet mellom utvikling, miljø og politikk. E ...

Les mer

Doctor of Philosophy (Ph.D) i bærekraftig landbruk

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Nettstudier

Målet med dette trinnet skal dekke de teoretiske fundamentene for bærekraftig landbruk, utforming av alternative produksjonssystemer og teknologier og håndtering av parasittin ...

Les mer

Philosophia doktorgrad i husdyrproduksjon og naturressurser

Universidad Autonoma de Chihuahua
PhD
<
Fulltid
<
8 semestre
Spansk
Campus

Programmet er rettet mot integrert dannelsen av menneskelige ressurser på høyere nivå, for å engasjere seg i generasjon, validering og / eller overføring av kunnskap og opplær ...

Les mer