close

Filtre

Se resultater

PhD studier i Miljøbiologi 2021

Doktorgradsstudenter driver fremtiden for sine felt ved å gjennomføre grundig og original forskning i løpet av tre til seks år. I de fleste tilfeller er studentene pålagt å forsvare sin forskning før et panel av eksperter før de får sin grad. Hva er PhD i miljøbiologi? Området for miljøbiologi er mangfoldig og kan variere vesentlig mellom programmene, men de fleste tilbyr studentene… Les mer

Doktorgradsstudenter driver fremtiden for sine felt ved å gjennomføre grundig og original forskning i løpet av tre til seks år. I de fleste tilfeller er studentene pålagt å forsvare sin forskning før et panel av eksperter før de får sin grad.

Hva er PhD i miljøbiologi? Området for miljøbiologi er mangfoldig og kan variere vesentlig mellom programmene, men de fleste tilbyr studentene muligheten til å fokusere på zoologi, marinbiologi, plantebiologi eller økologi som spesialitet. Forskning foregår vanligvis i feltet fremfor laboratoriet, men mange studenter kan dele sin tid mellom de to da de studerer organismer innenfor deres forskningsområde og arbeider for å vitenskapelig definere forholdet mellom dem. Mens mange større universiteter kan tilby studentene flere spor, utformer mindre skoler eller avdelinger ofte sin læreplan basert på hva som er lokalt for området, for eksempel marine liv eller planteliv.

Forsker miljøbiologi gjør ofte studentene med de ferdighetene som trengs for å gjennomføre feltforskning og biokjemisk analysere et stort utvalg av prøver. Tatt sammen med de overordnede organisatoriske ferdighetene elevene pleier å vinne, kan disse evnene gjøre studentene svært attraktive for fremtidige arbeidsgivere.

Blant annet potensielle kostnader kan studentene måtte betale ekstra laboratorie- og utstyrsavgifter knyttet til deres PhD-forskning. For å finne ut om interesseprosjekter inkluderer tilleggsavgifter utenfor undervisning, ta kontakt med potensielle skoler direkte for mer informasjon.

Miljøvitenskapsprofessorer, miljøbiologer, bevarings botanikere, dyrebiologer, fiskebiologer og ressursbiologer er alle vanlige karrieretitler hos de med PhD i miljøbiologi. Utvalget av sysselsettingsalternativer som er tilgjengelige for kandidater, er i stor grad avhengig av deres spesialiteter, med de som lytter til dyrefagene, som ofte drar inn i zoologi-relaterte stillinger, som dyrehageforskere og dyreforskere, og de som trener mot marine- eller plantebiologi som driver karriere i landbruks- eller vannindustrien i stedet.

Doktorgrader er sjelden tilgjengelige fullt ut online, selv om enkelte programmer kan tillate elevene å koordinere med sine forskningsveiledere online ved å forfølge et ikke-oppgavespor. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Southern California
Sør-Los Angeles, USA

I marin miljøbiologi, Ph.D. programmet studerer marine organismer, deres interaksjoner i komplekse marine økosystemer, og de fremvoksende egenskapene til samfunnene som skylde ... +

I marin miljøbiologi, Ph.D. programmet studerer marine organismer, deres interaksjoner i komplekse marine økosystemer, og de fremvoksende egenskapene til samfunnene som skyldes disse interaksjonene. Etter design og nødvendighet inkluderer dette arbeidet studier på alle nivåer av biologisk organisering, samt undersøkelser av skjæringspunktet mellom organismenes aktiviteter og den abiotiske verdenen. -
PhD
Engelsk
sep. 2021
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre