PHDSTUDIES.NO

Beste skoler PhD programmer in Mexico State i Mexico 2019

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Mexico, offisielt forente meksikanske stater, er en føderal konstitusjonell republikk i Nord-Amerika. Arbeide kan kreve et arbeid visum, noe som er vanskelig å få hvis du bare ønsker å freelance for en kort tid. De fleste offentlige finansierte universitetene på ordfører byer (delstatshovedstaden) har korte kurs om historie, gastronomi og kulturelle fag, de fleste av dem er nesten gratis.

Mexico State har kjente og grand skolesystemet etter Mexico City. Den store universitet, Universidad Autónoma del Estado de Mexico, tilbyr et omfattende antall kurs til lokale og utenlandske studenter. Det er et ideelt sted for utdanning, spesielt for dem som trenger mange alternativer i ulike fagfelt.

Doktorgradstudier in Mexico State i Mexico

treff Filter

Doktorgrad i Engineering Sciences (DCI)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Campus Heltid studier 4 - 5 år August 2019 Mexico Monterrey Buenavista Mexico City + 2 fler

DCI er av sin natur tverrfaglig, og dekker fire kunnskapsområder (bioteknologi, mekatronikk, industriteknikk og miljøsystemer) som er valgt blant forskningslinjene med større styrke innen Divisjon Engineering og Arkitektur. Disse områdene samhandler med hverandre gjennom prosjekter, sentre og forskningsstoler.