Filter
PhD
Mexico Chihuahua Chihuahua Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter PhD programmer in Chihuahua i Mexico 2019

Doktorgrads kan variere avhengig av institusjonen og land der den er tildelt. De fleste forskere forfølge en PhD på grunn av sterk motivasjon for å bidra til det akademiske miljøet samt ekte nysgjerrighet om deres valgte fagområde. 

 

Mexico, offisielt forente meksikanske stater, er en føderal konstitusjonell republikk i Nord-Amerika. Arbeide kan kreve et arbeid visum, noe som er vanskelig å få hvis du bare ønsker å freelance for en kort tid. De fleste offentlige finansierte universitetene på ordfører byer (delstatshovedstaden) har korte kurs om historie, gastronomi og kulturelle fag, de fleste av dem er nesten gratis.

Denne byen er den største byen i Mexico i henhold til måling av området. Byen har en ekstraordinær lesekyndige som viser sin pedagogiske miljøet, den første institute of technology utenfor Mexico navngitt som "ITCH (Institute of Chihuahua Technology)" ligger her.

PhDs in Chihuahua i Mexico

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Mexico
Chihuahua
Chihuahua
Studietype
Pacing
Universidad Autonoma de Chihuahua

Programmet er rettet mot integrert dannelsen av menneskelige ressurser på høyere nivå, for å engasjere seg i generasjon, validering og / eller overføring av kunnskap og o ... [+]

Programmet er rettet mot integrert dannelsen av menneskelige ressurser på høyere nivå, for å engasjere seg i generasjon, validering og / eller overføring av kunnskap og opplæring av fagfolk, er mottakelig for innovative forslag og støttet kunnskap til krever løsning på problemet med dyreproduksjonssystemer, bærekraftig bruk og utnyttelse av naturressursene i Chihuahua, Mexico og til og med utover. For å gjøre dette, utvikler programmet i student ulike generiske og spesialferdigheter i fire kompetanseområder: Animal Nutrition, husdyravl og genetikk, Natural Resources Management and Technology av animalske produkter.

Misjon og Visjon

MISSION

Å trene spesialiserte menneskelige ressurser, høyt nivå vitenskapelig og helhetlig kompetanse til å bidra til nasjonal utvikling, utvikling av proprietær teknologi og bærekraft i produksjonen, gjennom generasjon, applikasjon, formidling og overføring av kunnskap til problemløsning og innovasjon i dyreproduksjonssystemer og omsorg og ansvarlig bruk av naturressurser, til fordel for en bedre livskvalitet i regional og nasjonal sammenheng.... [-]

Mexico Chihuahua
Juli 2019
Spansk
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk