$close

Filtre

Se resultater

Deltid PhD studier i Mekatronikk 2022

Doktorgrads kan variere avhengig av institusjonen og land der den er tildelt. De fleste forskere forfølge en PhD på grunn av sterk motivasjon for å bidra til det akademiske miljøet samt ekte nysgjerrighet om deres valgte fagområde.    Det kan være en stor etterspørsel etter ingeniører med en mekatronikk bakgrunn på grunn av bredden i faget. Attraktivitet en karriere som involve… Les mer

Doktorgrads kan variere avhengig av institusjonen og land der den er tildelt. De fleste forskere forfølge en PhD på grunn av sterk motivasjon for å bidra til det akademiske miljøet samt ekte nysgjerrighet om deres valgte fagområde. 

Det kan være en stor etterspørsel etter ingeniører med en mekatronikk bakgrunn på grunn av bredden i faget. Attraktivitet en karriere som involverer mekatronikk omfatter utvikling og arbeide med banebrytende teknologi, samt en forholdsvis høy begynnerlønn.

Deltid PhD i Mekatronikk

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
中央大學
Hsinchu, Taiwan

Foruten kunnskapsbaserte kurs, er hands-on aktiviteter, dyrking av kreativitet, og hjørnestein kurs spesielt tilbys i vår trening.

Foruten kunnskapsbaserte kurs, er hands-on aktiviteter, dyrking av kreativitet, og hjørnestein kurs spesielt tilbys i vår trening. -
PhD
Fulltid
Deltid
Engelsk
sep. 2022
Campus