$close

Filtre

Se resultater

4 PhDs i Matteknologi 2022

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

PhD i Matteknologi

Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italia

Formålet med denne internasjonale ph.d. Programmet er å trene en ny generasjon globalt anerkjente forskere for å anvende tilnærminger til ingeniørfag og bioteknologi til matbe ... +

Formålet med denne internasjonale ph.d. Programmet er å trene en ny generasjon globalt anerkjente forskere for å anvende tilnærminger til ingeniørfag og bioteknologi til matbehandling ved å gi dem muligheter til å overføre og utveksle kunnskap med nasjonale og internasjonale forskningssentre og næringer. -
PhD
Fulltid
3 år
Engelsk
Campus
 
Universidade Santiago de Compostela
Santiago de Compostela, Spania

Globaliseringen av økonomien og matmarkedet gjør teknologi og mattrygghet til et spørsmål av allmenn interesse påvirket av mange faktorer. Effektiv beskyttelse av retten til m ... +

Globaliseringen av økonomien og matmarkedet gjør teknologi og mattrygghet til et spørsmål av allmenn interesse påvirket av mange faktorer. Effektiv beskyttelse av retten til matsikkerhet krever en omfattende tilnærming som vurderer risikoen forbundet med mat fra gård til bord, og som vurderer alle mulige perspektiver. I tillegg tar det på en veldig spesiell måte hensyn til den økende betydningen av ernæringsmessige risikoer, gitt den bekymringsfulle forekomsten av fedme i dag og hovedsakelig hos barn og ungdom. -
PhD
Fulltid
3 år
Spansk, Gallegan
Campus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Tsjekkia

Doktorgradsprogrammet Food Hygiene and Processing Technology er et akademisk fokusert studieprogram, som tilsvarer dagens vitenskapelige tilstand og nivå og behovene til praks ... +

Doktorgradsprogrammet Food Hygiene and Processing Technology er et akademisk fokusert studieprogram, som tilsvarer dagens vitenskapelige tilstand og nivå og behovene til praksis i Europa. Nyutdannede fra doktorgradsstudiet Food Hygiene and Processing Technology fikk grundig teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter ervervet under uavhengig kreativ aktivitet og tilegnelse av ny vitenskapelig kunnskap innen studieretningen. Nyutdannede kan aktivt dele sin kunnskap innen studieretningen på internasjonalt nivå og offentlig. Basert på denne kvalifiseringen er kandidater hovedsakelig ansatt ved forskningsinstitusjoner og universiteter. -
PhD
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
sep. 2022
Campus
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
Shakarim University
Semey, Kasakhstan

Utdanningsprogram Teknologi for matvarer er rettet mot å trene høyt kvalifisert, konkurransedyktig personell, forbedre kvaliteten på kunnskapen, danne et flernivåssystem for f ... +

Utdanningsprogram Teknologi for matvarer er rettet mot å trene høyt kvalifisert, konkurransedyktig personell, forbedre kvaliteten på kunnskapen, danne et flernivåssystem for forskningsaktiviteter som følger de presserende behovene til moderne utdanning og vitenskap. -
PhD
Fulltid
Russian (Kazakhstan), Kazakh
Campus