$close

Filtre

Se resultater

PhDs i Matsikkerhet Europa 2022

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet. Matsikkerhet er et økende folkehelseproblem å hindre matbårne sykdommer påvirker forbrukerne. Posisjoner i dette feltet er i høy etterspørsel for å fremme sikker håndtering og tilberedning av mat på ethvert stadium i foredling og forbruk.Europa, en… Les mer

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

Matsikkerhet er et økende folkehelseproblem å hindre matbårne sykdommer påvirker forbrukerne. Posisjoner i dette feltet er i høy etterspørsel for å fremme sikker håndtering og tilberedning av mat på ethvert stadium i foredling og forbruk.

Europa, en av verdens 's syv kontinenter, er vanligvis kjent som den vestligste halvøya Eurasia. Nest minste kontinent, med 10.180.000 (km2), området regroups 50 land.

PhD program i Matsikkerhet Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Queen’s University of Belfast – Medical Faculty
Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning. ... +

Dette programmet fokuserer på anvendte aspekter av avansert og fremvoksende analytiske teknologier for å løse aktuelle problemer innen mattrygghet, ernæring og matforsyning. -
PhD
Fulltid
Deltid
3 - 4 år
Engelsk
sep. 2022
Campus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Tsjekkia

Doktorgradsprogrammet Food Hygiene and Processing Technology er et akademisk fokusert studieprogram, som tilsvarer dagens vitenskapelige tilstand og nivå og behovene til praks ... +

Doktorgradsprogrammet Food Hygiene and Processing Technology er et akademisk fokusert studieprogram, som tilsvarer dagens vitenskapelige tilstand og nivå og behovene til praksis i Europa. Nyutdannede fra doktorgradsstudiet Food Hygiene and Processing Technology fikk grundig teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter ervervet under uavhengig kreativ aktivitet og tilegnelse av ny vitenskapelig kunnskap innen studieretningen. Nyutdannede kan aktivt dele sin kunnskap innen studieretningen på internasjonalt nivå og offentlig. Basert på denne kvalifiseringen er kandidater hovedsakelig ansatt ved forskningsinstitusjoner og universiteter. -
PhD
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
sep. 2022
Campus