$close

Filtre

Se resultater

Deltid PhD studier i Materialvitenskap i Spania 2022

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning. Materialvitenskap er akademisk disiplin opptatt med etterforskningen og prosjektering av stoffer som brukes i gjenstander av alle slag, for eksempel medisinsk verktøy, veier og romfartøy. Spesialiseringer innen feltet inkluderer biomaterialer, polyme… Les mer

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Materialvitenskap er akademisk disiplin opptatt med etterforskningen og prosjektering av stoffer som brukes i gjenstander av alle slag, for eksempel medisinsk verktøy, veier og romfartøy. Spesialiseringer innen feltet inkluderer biomaterialer, polymerer, metall-legeringer og fysikalsk kjemi.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Deltid PhD i Materialvitenskap i Spania

Minimér
Les mer om å studere i Spania
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Anbefalt Seneste Tittel
  • Anbefalt
  • Seneste
  • Tittel
Universidade da Coruña
Ferrol, Spania

Doktorgradsprogrammet i Laser, Photonics og Vision er en inter-universitet program som tilbys i fellesskap med Universitetet i Santiago de Compostela og Vigo.

Doktorgradsprogrammet i Laser, Photonics og Vision er en inter-universitet program som tilbys i fellesskap med Universitetet i Santiago de Compostela og Vigo. -
PhD
Fulltid
Deltid
3 - 6 semestre
Spansk
Campus