close

Filtre

Se resultater

3 PhD programmer i Maritim teknikk 2021

Et doktorgradsstudium følger vanligvis en mastergrad og gir studentene mulighet til å dykke dypere inn i et felt av interesse. På dette nivået har studentene generelt de nødvendige ferdigheter for å finne en egnet karriere innen sitt fagområde til en konkurransedyktig lønn. Hva er en doktorgrad i Maritime Engineering? Det er et doktorgradsprogram med sterkt fokus på marine og akvatiske… Les mer

Et doktorgradsstudium følger vanligvis en mastergrad og gir studentene mulighet til å dykke dypere inn i et felt av interesse. På dette nivået har studentene generelt de nødvendige ferdigheter for å finne en egnet karriere innen sitt fagområde til en konkurransedyktig lønn.

Hva er en doktorgrad i Maritime Engineering? Det er et doktorgradsprogram med sterkt fokus på marine og akvatiske studier. I dette programmet tar forskere kurs som elvemunning, ikke-lineær bølteori, beregningsfluidynamikk og havner og havner. Programdeltakere bør også forvente å bruke betydelig tid i den veldedige forskningen som en del av deres avhandling, som er kulminasjonen av deres doktorgradsstudier.

Vellykkede programutdannede er generelt ganske dyktige på å løse komplekse matematiske ligninger, noe som er en høyt spesialisert ferdighet som kan gi dem en konkurransefortrinn når jobbjakt. Studentene utvikler også ofte utviklet forskning og analytiske ferdigheter når de fullfører et program.

Det er en rekke faktorer som kan påvirke kostnaden for å fullføre et PhD-program. Studentene bør vurdere deres tilgjengelighet til å forplikte seg til sine studier og forskerskoler for en sammenbrudd av gjeldende kostnader før de bestemmer seg.

PhD grader er ofte i stand til å finne arbeid innen akvatiske fag. Mulige jobbmuligheter inkluderer operasjonelle oljeplattformer, engineering vindturbiner og andre former for alternativ energi, styring av skipsbygging og andre sjøfartøyer og andre karrierer i vannmiljøer. Noen nyutdannede kan ønske å forbli innen akademiet, finne arbeid som forelesere eller professorer ved en høyskole eller et universitet.

Skoler over hele verden tilbyr online ph.d.-programmer i maritime engineering. Disse typer programmer kan være ideelle for de som leter etter fleksibilitet i deres tidsplan, samt de som ønsker å delta på et program langt unna. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Universidade da Coruña
Ferrol, Spania

PhD-programmet Naval and Industrial Engineering er en offisiell universitetsgrad søker ekspert opplæring i disse to teknologiske felt, slik at yrkesopplæring er vitenskapelig, ... +

PhD-programmet Naval and Industrial Engineering er en offisiell universitetsgrad søker ekspert opplæring i disse to teknologiske felt, slik at yrkesopplæring er vitenskapelig, sosial, faglig og profesjonell. -
PhD
Fulltid
Deltid
3 - 6 semestre
Spansk
okt. 2021
01 aug. 2021
Campus
 
University of Rijeka, Faculty of Engineering
Rijeka, Kroatia

Ved å velge kurs med veileder fra sin veileder, kan hver student tilpasse programmet til hans eller hennes forskningsinteresser.

Ved å velge kurs med veileder fra sin veileder, kan hver student tilpasse programmet til hans eller hennes forskningsinteresser. -
PhD
Fulltid
Deltid
5 - 10 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 
University College of Southeast Norway
Drammen, Norge +7 Mer
PhD
Fulltid
Deltid
Engelsk
aug. 2021
Campus