$close

Filtre

Se resultater

PhD studier i Marinteknikk i Norge

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege. Marine fag kan inneholde tekniske studier og biovitenskap. For studenter som foretrekker mekanikk, design og engineering, kan innen marin teknologi være fascinerende. Med fokus på å forstå Aquatics, fortsetter marin teknologi fo… Les mer

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Marine fag kan inneholde tekniske studier og biovitenskap. For studenter som foretrekker mekanikk, design og engineering, kan innen marin teknologi være fascinerende. Med fokus på å forstå Aquatics, fortsetter marin teknologi for å vokse og forhånd, slik at det er et område med stor karriere potensial.

Norge (Norge) er den vestligste, nordligste - og faktisk den østligste - av de tre skandinaviske landene. Norge er kjent for sin fantastiske og varierte natur. Fjordene i vest i landet er lange smale viker, flankert på hver side av høge fjell der havet penetrerer langt inn i landet. Det overordnede ansvaret for utdanning ligger hos norske Utdannings-og forskningsdepartementet.

PhD i Marinteknikk i Norge

Minimér
Les mer om å studere i Norge
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
University College of Southeast Norway
Drammen, Norge +7 Mer
PhD
Fulltid
Deltid
Engelsk
Campus