PHDSTUDIES.NO

Beste Doktorgradstudier i Mosta på Malta 2019

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Malta er en liten, øy land i Middelhavet som ligger sør for øya Sicilia, Italia. Malta har fremmet seg med hell som en helt tospråklig nasjon for maltesisk og engelsk. Det teller for mange utdanningsinstitusjoner i resten av verden som et land hvor engelsk er det første språket, og de vil derfor ofte selv subsidiere studenter til å dra dit for å lære det. De aller fleste av maltesiske borgere snakke engelsk til en meget høy standard.

PhDs i Mosta på Malta

treff Filter

Akkreditert PhD i Business - Rimelig og Kraftig

Transcontinental Institution Of Higher Education
Nettstudier Kombinert nett & campus Deltid 4 - 5 år Åpen påmelding Malta Mosta + 1 fler

Uforglemmelig! Ikke bare med transformasjonsopplevelser, men også med alt du lærer. I motsetning til tradisjonell utdanning hvor du glemmer det meste av det du lærer, oppdager det uforglemmelige og helhetlige læringseventyret som vil gi deg mulighet til å overskride potensialene dine. Ph.D. i Business kurs er designet for ledere som har en lidenskap for forskning, innovasjon, et ønske om å gjøre en dyp forskjell gjennom utdanning (både online og på bakken versjoner tilgjengelig).