PHDSTUDIES

Doktorgradstudier i Shah Alam i Malaysia 2020

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.

Malaysia er et føderalt konstitusjonelt monarki i Sørøst-Asia. Den består av tretten stater og tre føderale territorier og har en total landmasse på 329 847 kvadratkilometer atskilt av Sørkinahavet i to like store regioner, Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Selangor Byen er kjent for en god bestand av studenter som søker post graduate og doktorgrader i Humanistiske og estetiske fag. UNISEL Universiti Selangor er en av de beste universitetene i Malaysia.

PhDs i Shah Alam i Malaysia

treff Filter

Filosofisk doktor (Business)

Sunway University
PhD
jan. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

En doktor i filosofi (PhD) er det høyeste nivået av faglig kvalifisering du kan oppnå. Å ha en doktorgrad setter deg fra hverandre: Ikke bare som et faglig akademisk fag, men ...

Les mer

Filosofisk doktor i biologi

Sunway University
PhD
jan. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Dette forskningsdrevne programmet tar sikte på å videreutvikle dine nåværende forskningsferdigheter på et av hovedområdene i biologi.

Les mer

Doktor i filosofi (Computing)

Sunway University
PhD
jan. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Dette forskningsdrevne programmet tar sikte på å videreutvikle dine nåværende forskningsferdigheter på et av hovedområdene for databehandling.

Les mer