PHDSTUDIES.NO

Topp PhD programmer in Kajang i Malaysia 2019

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

Hvis du trenger den beste studiemiljø i Asia, melde til høyere utdanning i Malaysia.Dette er et land med rik kultur og store aktiviteter for å forlate deg underholdt og avslappet mens du studerer i landet

Denne vakre byen Malaysia er kjent for sine internasjonale universiteter og økende turisme og handel. Kajang er kjent for sine utdanningsinstitusjoner som Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) og The University of Nottingham. Disse universiteter tilbyr et bredt utvalg av kurs.

PhD programmer in Kajang i Malaysia

treff Filter

Doktor i filosofi i informasjonsteknologi

Infrastructure University Kuala Lumpur
Campus Heltid studier Deltid 3 - 5 år Januar 2020 Malaysia Kajang + 1 fler

Dette programmet har som mål å utvikle og skape forskningsorienterte IT-medarbeidere som er følsomme for dagens globale flerkulturelle og multinasjonalt miljø i bedriftens verden.

Doktor i filosofi i bygde miljø (ved forskning)

Infrastructure University Kuala Lumpur
Campus Heltid studier Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Malaysia Kajang + 1 fler

The Doctor of Philosophy (PhD) i bygningsmiljø Programmet har som mål å gi mulighet til fagfolk og nyutdannede til å ta høyere kunnskap gjennom analyse, syntese og forskning i den utfordrende Built Environment sektor. Dette programmet er anbefalt for de som forventer å engasjere seg i en profesjonell karriere innen forskning, undervisning eller teknisk arbeid av et avansert natur.

Doktor i filosofi sivilingeniør (ved forskning)

Infrastructure University Kuala Lumpur
Campus Heltid studier Deltid 3 - 4 år Januar 2020 Malaysia Kajang + 1 fler

Den Ph.D. Programmet tilbys på KLIUC har en større vekt på forskning sammenlignet med mastergrad og er rettet mot å mestre Civil Engineering kunnskap i forberedelse til et høyere karriereutvikling. Denne graden er