PHDSTUDIES.NO

Beste Doktorgradstudier in Kedah i Malaysia 2019

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.

Malaysia er et føderalt konstitusjonelt monarki i Sørøst-Asia. Den består av tretten stater og tre føderale territorier og har en total landmasse på 329 847 kvadratkilometer atskilt av Sørkinahavet i to like store regioner, Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

The Rice Bowl of Malaysia, er Kedah byen fylt med rik kultur og kulturarv. Dette stedet har noen av de store universitetene i Malaysia som AIMST University. Dette universitetet tilbyr et bredt utvalg av studieprogrammene som medisin.

PhD studier in Kedah i Malaysia

treff Filter

Doctor of Philosophy in Management

AIMST University
Campus Heltid studier 1 semester Åpen påmelding Malaysia Alor Setar

Doktor i filosofi i bioteknologi

AIMST University
Campus Heltid studier Deltid 3 - 8 år Åpen påmelding Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar + 2 fler

Målet med hovedfags programmet er å gi hovedfagsstudenter med muligheten til å forbedre sine kunnskaper gjennom selvstendig forskning i en valgt gren av bioteknologi. Dette vil gjøre det mulig kandidater til å være kompetent i å håndtere grunnleggende og anvendt forskning i sine utvalgte spesialiteter.

Filosofisk doktor (PhD)

UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business
Campus Heltid studier Deltid 4 - 14 semestre Januar 2020 Malaysia Alor Setar + 1 fler

Ph.D. program ved Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business (OYAGSB), UUM College of Business er et fullt forskningsprogram der studentene vurderes basert på oppgaven produsert i slutten av studietiden.