Filter
PhD
Republikken Makedonia Ohrid Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler Doktorgradstudier i Ohrid i Makedonia 2019

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Makedonia 's stor overflod av naturlige og kulturelle attraksjoner gjør det til et attraktivt reisemål for besøkende. Skopje er landets 's politiske, kulturelle, økonomiske og akademiske senter og har flere universiteter.

PhD studier i Ohrid i Makedonia

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Republikken Makedonia
Ohrid
Studietype
Pacing
University For Information Science And Technology

Endringer innen informatikk og telekommunikasjon har aldri vært mer dynamisk. Ny informasjonsteknologi utvikles kontinuerlig, og deres overføring berører overalt, og fore ... [+]

Doktorgradsstudier i informatikk og telekommunikasjon Innledning

Endringer innen informatikk og telekommunikasjon har aldri vært mer dynamisk. Ny informasjonsteknologi utvikles kontinuerlig, og deres overføring berører overalt, og foregår over en bemerkelsesverdig hastighet. Moderne forskning og studier i ingeniørfag over hele verden, har som en stor utfordring å utvikle nye teknologier og metoder som vil gi moderne løsninger innenfor områdene informasjons- og kommunikasjonsteknologi.

Studiet for doktorgradsstudier i informasjonsteknologi overvåker aktivt globale og europeiske trender og behov i samfunnet. Dette programmet er basert på moderne vitenskapelig kunnskap på feltet som tillater elevene å tilegne seg avansert forskning, teoretisk og praktisk kunnskap og utvikle forskning ferdigheter, engineering kunnskap og lederegenskaper.... [-]

Republikken Makedonia Ohrid
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk