PHDSTUDIES

2 Doktorgradstudier i Logistikkledelse 2021

Etter å ha tjent lavere nivåer, er det mulig å fortsette utdanningen til høyeste nivå ved å tjene en PhD. Dette anses å være den mest avanserte studiet i de fleste felt og involverer vanligvis tre års intensiv forskning og skrive en avhandling.

Hva er PhD i Logistikkledelse? Logistikk er forretningsområdet som fokuserer på å holde forsyningskjeden beveget. De som driver PhD i Logistikkstyring, vil være forberedt på en ledende stilling på dette området og må være helt kjent med prosessanalyse, lagerstyring, oppgavedelegasjon, prosjektdesign og distribusjonsprosedyrer. Logistikk er en viktig del av suksessen til ethvert selskap som leverer sluttprodukter, spesielt hvis det gjør frakten førstegangs.

Å tjene en PhD gir studentene store fordeler for karrieren, slik at de kan komme inn i mange stillinger som er utilgjengelige for kandidater fra lavere grad.Lønnen som er mulig å tjene, er også betydelig høyere når du har en PhD.

Avgiftene og undervisningen som du bør forvente å tjene en PhD, er avhengige av mange variabler. Studienes lengde og studieland, skole og program, og studium har alle innflytelse på kostnaden. Det er lurt å undersøke disse aspektene før du registrerer.

Selv om det er mange karrierer innen logistikk, vil de som driver en doktorgrad i dette området trolig fylle stillingen som logistikkleder, som er ansvarlig for å overvåke hvert distribusjonselement. Andre lederstillinger inkluderer lagerveiledere, transportspesialister og distribusjonsledere. Logistiske analytikere fyller en mer teknisk rolle i stedet for lederskap ved å analysere prosedyren og identifisere områder av potensiell forbedring.

Hvis du er klar til å begynne å jobbe mot det tilfredsstillende feltet for logistikkledelse, kan du finne det programmet som passer deg.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

2 Resultater i Logistikkledelse Filter

PhD i industriell ingeniørfag og beslutningsanalyse

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Campus

Doctor of Philosophy (Ph.D.) -programmet er designet for de som er interessert i å forfølge en karriere innen avansert industriell forskning og utvikling, eller universitetsfo ...

Les mer

PhD i logistikkledelse

University of Johannesburg
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Studenten skal utvikle intellektuelle og spesialiserte kompetanser og praktiske ferdigheter i tilegnelse, tolkning, forståelse, analyse og anvendelse av logistikkledelsesprins ...

Les mer