Filter
PhD
Oceania Studietype: Alle Pacing: Alle

PhD programmer i Lederskap i Oceania 2020

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Lederskap er evnen til å lede og administrere andre mennesker, enten i formelle eller uformelle sammenhenger. Det krever ferdigheter som besluttsomhet og kommunikasjon, som kan være ervervet gjennom deltakelse i en leder utdanningsprogram.

Ønsker du å studere i Oceania? De to mest etterspurt studie destinasjoner på Oceania: Australia og New Zealand, begge sammen tilby en uvanlig og svært særegne studie eventyr.

PhD program i Lederskap i Oceania

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Lederskap, Oceania

Australian Graduate School of Leadership

Doctor of Business Leadership (DBL) er designet for å forberede toppledere til mer effektivt å påta seg det overordnede lederansvaret i en betydelig organisasjon med fler ... [+]

Et viktig karrieremerke

Doctor of Business Leadership (DBL) er designet for å forberede toppledere til mer effektivt å påta seg det overordnede lederansvaret i en betydelig organisasjon med flere virksomheter som opererer i intenst konkurrerende nasjonale og globale markeder. DBL innebærer en læringsreise som er blitt identifisert av bedriftsledere, deres styrer og tidligere DBL-deltakere som en viktig forberedelse til å takle et organisasjonsmiljø som vil bli radikalt transformert i løpet av de neste årene.

Mange bedriftsledere har fått sine formelle organisatoriske stillinger som en konsekvens av deres prestasjoner og meritterende prestasjoner, supplert med generell lederutdanning i kurs som MBA, men har ofte ikke hatt muligheter til å gjennomføre lederkurs på høyere nivå designet for å forberede ledende bedriftsledere til takle det fremvoksende bedriftsmiljøet. . DBL ruster kandidatene til å fremskynde sin lederutvikling ved å hjelpe dem til å gjøre eksplisitte deres implisitte personlige betingede lederskapstilnærming, og trekke frem deres personlige lederreise.... [-]

Australia Sydney
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 - 3 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk