PHDSTUDIES

PhD programmer i Ledelse i Taiwan

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.

Når innrullert i et management program, kan studentene gis mulighet til å få en grunnleggende forståelse av ledelse konsepter og teknikker, som kan være svært givende som det kan forberede dem for en karriere i en rekke virksomheter.

Taiwan, offisielt Republikken Kina, er en stat i Øst-Asia og den første konstitusjonelle republikk i Asia. Taiwan har flere gode universiteter, hvorav mange har utvekslingsavtaler med utenlandske universiteter, og disse er en god måte å oppleve livet i Taiwan.

PhD i Ledelse i Taiwan

2 Resultater i Ledelse, Taiwan Filter

Doctoral Program in Management Sciences

Nanhua University Institute of International and Cross-Strait Affairs
PhD
sep. 2020
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;7 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

To improve the learning effect, provide diversified learning mode, participate in the actual working environment as early as possible, combine the theory with practice, cultiv ...

Les mer

Phd i konstruksjonsteknikk og ledelse

中央大學
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Graduate Institute of Construction Engineering and Management ble etablert i 2001. Instituttet er den første av sitt slag i offentlige universiteter i Taiwan. Det var tidliger ...

Les mer