PHDSTUDIES.NO

Doktorgradstudier i Ledelse i Sør-Afrika

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Når innrullert i et management program, kan studentene gis mulighet til å få en grunnleggende forståelse av ledelse konsepter og teknikker, som kan være svært givende som det kan forberede dem for en karriere i en rekke virksomheter.

Sør-Afrika, offisielt Republikken Sør-Afrika er et land som ligger på sørspissen av Afrika. Den er delt inn i ni provinser. Sør-Afrika er ikke bare hopping av punkt, er det i seg selv en fantastisk reisemål rik på kultur, fauna og flora og historie.

PhD i Ledelse i Sør-Afrika

6 Resultater i Ledelse, Sør-Afrika Filter

Doktorgrad i prosjektledelse

Mind Development Academy
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 4 år Februar 2020 Sør-Afrika Cape Town + 1 fler

Doktorgrad i prosjektledelse er å gi studentene den nødvendige kompetansen til å påta seg strategiske lederrolle i ledende prosjekter gjennom bruk av teori og praksis. Programmet skal hjelpe studentene med å utvikle kjerne strategiske områder med nødvendig kompetanse som kunnskapshåndtering, prosjektledelse ledelse og etisk anskaffelse.

PhD i transportøkonomi

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Studenten skal utvikle intellektuelle og spesialiserte kompetanser og praktiske ferdigheter i tilegnelse, tolkning, forståelse, analyse og anvendelse av transportøkonomi, ledelse og regulatoriske prinsipper. Studenten skal utvikle ferdigheter innen forskning, skriving og kreativ tenkning innen transportøkonomisk felt. Studenten skal kunne ta strategiske beslutninger i transportsektorens kontekst og analysere og vurdere eventuelle interne eller eksterne beslutninger som påvirker denne sektoren.

PhD i personlig og profesjonelt lederskap

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Hovedformålet med denne kvalifikasjonen er å gi kandidatene en grundig forståelse av begreper og teorier som ligger til grunn for de teoretiske og praktiske aspektene ved PPL, samt originale og uavhengige vitenskapelige forskningsevner for å bidra til utvidelse av PPLs kunnskapsbase.

PhD i ledelse i ytelse og endring

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Dette er et strukturert forskningsopplegg med forskningsbaserte oppgaver og anvendelse av forskning i praksis, som grunnlag for fullføring av oppgaven. Målet med kvalifiseringen er å utvikle studentens avanserte kompetanse i utforming og utvikling av organisatoriske intervensjoner og prosedyrer. Kvalifiseringen vil gjøre det mulig for studentene å fylle en lederrolle og ta i bruk en kritisk og vitenskapelig tilnærming til ytelse og endring.

Phd i informasjonsbehandling

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 2 - 5 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Gjennom doktoravhandling, der kvalifikasjonen til slutt kulminerer, ville en kvalifiserende student viser tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid. Oppgaven vil utgjøre et bestemt seg for bidrag til kunnskap og innsikt i faget disiplin samt forskningsfeltet.

DLitt et Phil i Public Management and Governance

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 2 - 4 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Doktorgradsstudiet består av en avhandling skrevet under veiledning som gir et originalt bidrag til feltet Public Management and Governance om et tema valgt i samråd med sjefen for Institutt for offentlig styring. Det kreves doktorgradsforsvar (av forslaget eller avhandlingen) i samsvar med forskriftene for Det humanistiske fakultet. Det kreves en artikkel som er klar for publisering om oppgavens innhold eller beslektede felt.