Filter
PhD
Russland Studietype: Alle Pacing: Alle

PhD programmer i Ledelse i Russland

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.

Studenter som ønsker å få en lederstilling kan være interessert i å forfølge en grad i ledelse. Disse programmene kan gi studentene den nødvendige erfaring til å jobbe i en ledelse rolle for ulike bedrifter ved å fokusere på temaer som markedsføring, business eller økonomi.

Russland eller, også offisielt kjent som Den russiske føderasjon, er et land i det nordlige Eurasia. Utdanning i Russland er gitt hovedsakelig av staten og er regulert av departementet for utdanning og vitenskap. I Russland, tar det ca 70% av treningstiden for kontakten leksjoner med en lærer, resten 30% av arbeidsmengden viet til selvstudium av materialet.

PhD i Ledelse i Russland

Les mer Minimér

1 Resultater i Ledelse, Russland

Andre valg innen dette fagområdet:
MSU - Moscow State University Graduate School

GSBA doktorgradsprogrammet er utformet og strukturert for å fremme akademisk forskning i anvendt økonomi og ledelse. Programmet er ment for kandidater med fremragende int ... [+]

Doktorgradsprogrammet (PhD) er undervist på russisk.

Doktorgradsprogrammet (PhD) Mentorforskere i anvendt økonomi og ledelse

Forskning og kunnskapsutvikling er grunnleggende dimensjoner av alle GSBA-programmer. GSBA doktorgradsprogrammet er utformet og strukturert for å fremme akademisk forskning i anvendt økonomi og ledelse. Programmet er ment for kandidater med fremragende intellektuelle evner og en sterk forpliktelse til forskning.

Doktorgradsprogrammet krever minimum tre år, består av obligatoriske emner innen første studieår, undervisningsøvelse i andre og tredje studieår. Forskning, som fører til avhandlingen, starter i de første årene og fortsetter gjennom studiet.... [-]

Russland Moskva
September 2020
Russisk
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk