PHDSTUDIES.NO

PhDs i Ledelse i Canada

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

Ledelse PhD er en doktorgrad som ligner på en doktorgrad i business. Det anses å være størst mulig grad som kan bli tildelt i virksomheten. Det er et program utviklet for å hjelpe dem som praktiserer i feltet med en søken etter forskning og faglig undervisning så langt som ledelsen er bekymret over hele verden.

Hvis du tenker på noe høyere utdanningssystem som vil påvirke livet ditt positivt samtidig som det gir deg praktiske kunnskaper og ferdigheter, deretter Canada 's utdanningssystemet er det du trenger. Reiser til Canada for utdanningen din vil få deg setter pris på kreativitet og innovasjon av foreleserne i disse høyere læresteder.

PhD i Ledelse i Canada

5 Resultater i Ledelse, Canada Filter

PhD in Management - Finance

Telfer School of Management
Campus Heltid studier Kontakt skolen Canada Ottawa

PhD in Management - Entrepreneurship

Telfer School of Management
Campus Heltid studier Kontakt skolen Canada Ottawa

PhD in Management - Accounting and Control

Telfer School of Management
Campus Heltid studier Kontakt skolen Canada Ottawa

Phd-program i internasjonal ledelse og organisasjon

Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria
Campus Heltid studier 4 år September 2020 Canada Victoria

Ph.d.-studiet i Internasjonal ledelse og organisasjon er utviklet for å utvikle en persons kompetanse innen forskning og undervisning for å forberede kandidater til en produktiv akademisk karriere. Vårt mål er å utvikle kandidater med en integrert ...

PhD-program i ledelse

McGill University, Desautels Faculty of Management
Campus Heltid studier 3 - 5 år September 2020 Canada Montreal

The Desautels Ph.D. Programmet deltar i et felles doktorgradsprogram som samler de fire ledende Montreal-universitetene (HEC-Montreal, Concordia, UQAM og McGill). Som et resultat får studentene tilgang til de rike doktorgradene fra andre universiteter og forventes å inkludere professorer fra andre universiteter i sine komiteer.