PHDSTUDIES.NO

PhDs i Ledelse i Australia

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

Studenter som ønsker å få en lederstilling kan være interessert i å forfølge en grad i ledelse. Disse programmene kan gi studentene den nødvendige erfaring til å jobbe i en ledelse rolle for ulike bedrifter ved å fokusere på temaer som markedsføring, business eller økonomi.

Australia har syv av de 100 institusjon for høyere utdanning i verden! Australia sitter over slike som Tyskland, Nederland og Japan, plassere åttende i Universitas 2012 U21 Rangering av nasjonale høyere utdanningssystemer.

PhD program i Ledelse i Australia

2 Resultater i Ledelse, Australia Filter

DOKTOR I FILOSOFI

Bond University
Campus Heltid studier 208 uker Januar 2020 Australia Robina

The Doctor of Philosophy gir deg forskningskompetanse samt overførbare ferdigheter som vil forberede deg for både faglige og utøvende karriere i akademia, forskning og industri.

Doctor of Business Leadership

Australian Graduate School of Leadership
Campus Nettstudier Heltid studier 2 - 3 år Januar 2020 Australia Sydney + 1 fler

Doctor of Business Leadership (DBL) er designet for å forberede toppledere til mer effektivt å påta seg det overordnede lederansvaret i en betydelig organisasjon med flere virksomheter som opererer i intenst konkurrerende nasjonale og globale markeder.