PHDSTUDIES.NO

PhD studier i Latvia 2020

En PhD eller Doctor of Philosophy er et praktisk akademisk grad tildelt av universitetene. Når man oppnår en PhD han eller hun kan ofte bli referert til som en lege.

Latvia har både avgiftsbelagt og offentlig finansiert høyere utdanning. Landet har to typer høyere utdanning kurs. Disse omfatter akademiske og profesjonelle programmer. Det er tre nivåer av akademisk høyere utdanning - bachelor-, master-og doktorgradsstudier. Klimaet i landet favoriserer ulike vintersport og fritidsaktiviteter som for eksempel skøyter, ski og ishockey. Internasjonale studenter foretrekker å studere i Latvia på grunn av sitt sosiale liv, kunst og kulturinstitusjoner. Landets kultur er lett å vedta det.

PhD programmer i Latvia

treff Filter

Phd i business management

RISEBA
Campus Heltid studier Deltid 3 - 4 år Kontakt skolen Latvia Riga + 1 fler

Dette inter-universitet doktorgradsprogrammet i økonomi og administrasjon er gjennomført ved to latviske partner universiteter: RISEBA University og BA School of Business. Dette programmet vil fungere som en inkubator for fremtidige tenkte ledere i akademia og i praksis ved å dyppe dem i betydelig forskning og gi dem muligheten til å jobbe tett med senior fakultetet ...

PhD i pedagogikk

Rezekne University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 3 år Februar 2020 Latvia Rēzekne

Programmet er utformet for å møte behovene til utøvere som ønsker å undersøke noe aspekt av deres fagområde. Kandidater starter på høyt nivå, praksisbasert forskning i et av forskningsområdene. Det er en forskningsgrad hvis formål er å hjelpe fagfolk til å utvikle et forhold mellom forskning og deres faglige aktiviteter.

PhD i sosioteknisk systemmodellering

Rezekne University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 3 år Februar 2020 Latvia Rēzekne

Målet med doktorgradsstudiet er å forberede forskere innen informasjonsindustriens systemanalyser, modellering og design, for å fremme studentenes teoretiske kunnskaper og forskningsferdigheter og anvendelse av forskningsresultater på følgende områder: