Filter
PhD
Latvia Rēzekne Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter PhD programmer i Rēzekne i Latvia 2019

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

Latvia, offisielt Republikken Latvia, er et land i den baltiske regionen i Nord-Europa. Den grenser i nord til Estland, i sør av Litauen, i øst av Russland, og i sørøst av Hviterussland. Den latviere er et baltisk folk, kulturelt knyttet til litauerne. Capital er Riga som er hjemstedet til University of Latvia med mer enn 23.000 registrerte studenter.

PhD programmer i Rēzekne i Latvia

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Latvia
Rēzekne
Studietype
Pacing
Rezekne University of Applied Sciences

Programmet er utformet for å møte behovene til utøvere som ønsker å undersøke noe aspekt av deres fagområde. Kandidater starter på høyt nivå, praksisbasert forskning i et ... [+]

Programmet er utformet for å møte behovene til utøvere som ønsker å undersøke noe aspekt av deres fagområde. Kandidater starter på høyt nivå, praksisbasert forskning i et av forskningsområdene. Det er en forskningsgrad hvis formål er å hjelpe fagfolk til å utvikle et forhold mellom forskning og deres faglige aktiviteter.

Besøkende professorer fra partneruniversiteter vil bli involvert som lærere og rådgivere i programmet. Studentene har mulighet til å delta i Erasmus mobilitet for studier og praktik. Undervisningsspråket er engelsk.

Kvalifikasjon tildelt: Doktorgrad i Pedagogikk (PhD).

Opptakskrav: Mastergrad i pedagogikk, psykologi, utdanningsadministrasjon eller humanitær vitenskap, samfunnsvitenskap, sosialhjelp og sosialhjelp dersom yrkeserfaring i utdanning minst 3 år.... [-]

Latvia Rēzekne
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Rezekne University of Applied Sciences

Målet med doktorgradsstudiet er å forberede forskere innen informasjonsindustriens systemanalyser, modellering og design, for å fremme studentenes teoretiske kunnskaper o ... [+]

Målet med doktorgradsstudiet er å forberede forskere innen informasjonsindustriens systemanalyser, modellering og design, for å fremme studentenes teoretiske kunnskaper og forskningsferdigheter og anvendelse av forskningsresultater på følgende områder:

business and tourism informasjonssystem modellering;systemisk regional utvikling planlegging;det politiske systemet og offentlig forvaltning modellering;logistikkinformasjonssystemer og transportmodellering;produksjonsprosess modellering;e-læring system design;simuleringsteknologiutvikling.

Besøkende professorer fra partneruniversiteter vil bli involvert som lærere og rådgivere i programmet. Studentene har mulighet til å delta i Erasmus mobilitet for studier.... [-]

Latvia Rēzekne
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk