PHDSTUDIES

2 Doktorgradstudier i Læringspsykologi 2020/2021

Den høyeste grad du kan tjene i akademia er en doktorgrad, også kalt doktorgrad i filosofi. Å jobbe for en doktorgrad krever mange års intensiv studie og forskning, men det viser arbeidsgivere at du er motivert og svært kunnskapsrik.

Hva er en PhD i pedagogisk psykologi? Dette studiet ser på hva det tar for elevene å lykkes i skolen og måter at lærere kan lette det målet. I et PhD-program er hovedmålet å skape i deg kunnskapen for selvstendig forskning som sertifisert ekspert. På hvilken som helst skole består dette programmet hovedsakelig av forskning, med bare noen få kurs i begynnelsen av prosessen. Fullføring er avhengig av å presentere og forsvare en avhandling.

Noen ferdigheter du kan lære under et doktorgradsprogram i pedagogisk psykologi inkluderer tolkning av ansiktsuttrykk, sosial følsomhet og leseforståelse. Kunnskap om ansiktsuttrykk og bevissthet om følsomme problemer i en sosial miljø kan gjøre det lettere for danner forhold. Lese forståelse er nyttig for å forstå kontrakter når du kjøper et hjem eller andre gjenstander.

Kostnaden for en doktorgrad er avhengig av skolen du deltar i, hvor lenge du går og om du kan få finansiering utenfor, som stipend eller fellesskap. Visse kostnader for å se etter inkluderer undervisning, registrering og bøker.

Med en doktorgrad i utdanningspsykologi kan du enten fortsette forskningen eller søke jobb som skolepsykolog. Du kan vurdere å jobbe med private skoler, offentlige skoler, institutter for høyere utdanning eller skole distrikter. Noen av psykologene du står i å lære i dette studiet kan brukes på områder utenfor utdanningen, slik at jobber som politipsykolog og generell eller klinisk psykolog også kan være muligheter.

Når du ser gjennom skolene som tilbyr denne graden, tenk på hvor du vil studere og hvor lenge. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

2 Resultater i Læringspsykologi Filter

Offisielle doktorgradsprogram i psykologisk utvikling, læring og helse

Universidade da Coruña
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Spansk
Campus

PhD-programmet i Psychological, Helse læring og utvikling gjør at fagfolk til å bedre forstå disse områdene forskning og den siste utviklingen. Disse studiene bidra til å forb ...

Les mer

PhD i pedagogisk psykologi

Charles University Faculty of Education
PhD
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Ph.D. Studier i pedagogisk psykologi trener studenten i vitenskapelig forskning i pedagogisk psykologi, dvs. i psykologi anvendt på pedagogiske emner. Studiene skal ikke kompe ...

Les mer