$close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Kunstteori i Montpellier Frankrike

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.Som hjem til 100 000 innbyggere, er Montpellier en by som ligger i Middelhavet på sørkyste… Les mer

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Som hjem til 100 000 innbyggere, er Montpellier en by som ligger i Middelhavet på sørkysten av Frankrike. Byen har flere severdigheter og turistattraksjoner. Montpellier er hjem til tre universiteter og flere høyskoler.

Minimér
Les mer om å studere i Frankrike
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Paul-Valéry Montpellier 3 University
Montpellier, Frankrike

Doktorgradstrening er trening i og gjennom forskning og profesjonell forskningserfaring. Det fører til produksjon av ny kunnskap.

Doktorgradstrening er trening i og gjennom forskning og profesjonell forskningserfaring. Det fører til produksjon av ny kunnskap. -
PhD
Fulltid
Fransk
Campus