PHDSTUDIES.NO

Topp universiteter 2 PhDs i Kunsthistorie 2019

En PhD Art History programmet kan undersøke et bredt spekter av felt, som samtidskunst, gamle nærheten av Eastern kunst, og kritisk teori. Kandidater forfølge en PhD kunsthistorie grad kan studere det brede spekter av kunst fra hele verden og ulike tidsperioder, som for eksempel indiansk kunst, 20. århundre europeisk kunst, kunst i Kina, Japan, barokk, gresk og Afrika sør for Sahara .


Kravene vil variere avhengig av universitetet programmet, men de fleste PhD Art History grader er vanligvis består av kurs, eksamener, seminarer, undervisning og forskning. Noen kan også kreve kunnskap om et andrespråk. Kandidatene har ofte mulighet til å gjennomføre forskning internasjonalt. Forskning vil resultere i en avhandling eller avhandling, hvilke kandidater vanligvis må forsvare foran et panel av eksperter på området. Nyutdannede holde PhD kunsthistorie grader går ofte videre til karrierer i akademiske institusjoner, museer og gallerier rundt om i verden.


Bla gjennom alternativene nedenfor og finn PhD Art History program som vil hjelpe deg å nå dine mål!

2 Resultater i Kunsthistorie Filter

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i kunsthistorie og / eller arkeologi

SOAS University of London
Campus Heltid studier Deltid 4 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Singapore + 2 fler

Mens en forskningsgrad skal være veldig givende personlig, er det også et seriøst og noen ganger intensivt engasjement. Under dagens system har en doktorgrad på heltid tre år å fullføre et fullstendig utkast til sin avhandling og deretter et år til å skrive opp (kjent som en 3 1 grad). Det er alltid ensomme øyeblikk når man utfører individuell forskning, selv om en avdeling har en sterk kollegial atmosfære, som vår gjør. Forskningsgrader utføres vanligvis av personer som har som mål å bli profesjonelle innen kunsthistorie og / eller arkeologi, enten som akademikere som utfører forskning og undervisning på universiteter eller som kuratorer eller lærere i museer, biblioteker eller arkiver, eller i et hvilket som helst nummer av andre relaterte områder som akademisk publisering eller til og med kommersiell kunstverden. Det er generelt en god ide å ha litt erfaring med arbeid utenfor universitetet før du søker på et doktorgradsprogram, for eksempel i noen rolle i et museum eller galleri. Å gå på forskerutdanning handler ikke bare om kvalifikasjonen, men også om å utvikle seg som en person og en profesjonell for å kunne bidra til nasjonale og internasjonale diskurser i, og kanskje også langt utover, kunsthistorie og arkeologi.

Phd i arkeologi og historie av kunst

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Heltid studier 3 - 4 år September 2019 Tyrkia Istanbul

Ph.D. program i arkeologi gir mulighet for avanserte studier i arkeologi av Tyrkia (gamle Anatolia) og de omkringliggende områdene. Studentene bør være interessert i