PHDSTUDIES.NO

Beste skoler 8 PhDs i Kunststudier 2019

En Doctor of Philosophy (PhD) er en av de høyeste grader en student kan få. For å begynne et doktorgradsprogram, må studentene først har fått en bachelor og vanligvis en mastergrad i et beslektet felt. De fleste doktorgradsprogrammer siste om to år, og kan være tjent i de fleste disipliner unntatt medisin.

Så hva er en doktorgrad i kunst? Denne graden er vanligvis tilbys innen humaniora. Etter å tjene en bachelorgrad og mastergrad i et beslektet felt, kan studentene studere historie, teori, eller undervisningsmetoder innenfor kunsten. Studenter oppgradere med informasjon, kurs, og erfaringen de trenger for en spennende karriere i dette feltet. En original avhandling om banebrytende forskning, undervisningsmetoder, eller produkter er ofte nødvendig før diplom tildeles.

Motta en doktorgrad i kunst kan være svært gunstig for nyutdannede som de er i stand til å studere, lære og få hands-on erfaring innenfor sitt område av konsentrasjon.Det kan bety større karrieremuligheter, mulighet for en bedre lønn, og evnen til å være ansatt mens du gjør noe du liker.

Kostnaden for en doktorgrad avhenger av en rekke faktorer som studentens hjemland, plasseringen av skolen, hvor lenge en student er i stand til å vie til deres skolegang, og lengden på programmet. Studentene oppfordres til å undersøke deres potensial skolen grundig for å fullt ut forstå kostnadene for å tjene en grad.

Studenter som uteksamineres med en doktorgrad i kunst kan få arbeid i en rekke karriere felt. Mange akademikere som tjener sin doktorgrad velger å gå tilbake til akademia og bli med fakultetet ved et universitet eller høyskole. Andre personer kan velge å forfølge en karriere innen visuell kunst, som kunstnerne selv, eller som kuratorer for museer. Nyutdannede med en doktorgrad i kunst kan også bli kunsthistorikere og arbeid med vitenskapelige publikasjoner og institusjoner.


Hvis du er interessert i å fremme din utdanning og forfølge en doktorgrad, kan du komme i gang umiddelbart. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

 

8 Resultater i Kunststudier Filter

Inter doktorgrad i kunst og kultur

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Campus Heltid studier 4 år Juli 2019 Mexico Aguascalientes

Inter doktorgrad i kunst og kultur (DIAC) er et resultat av kombinasjonen av faglig innsats ved offentlige universiteter i West Central Region ANUIES der deltakende universitetene: Autonomous University of Aguascalientes; Guadalajara; Guanajuato og Michoacan av San Nicolas de Hidalgo. Det har blitt opprettet for dannelsen av utdannede spesialister i analyse, forskning og formidling av kultur og kunst fra lokale og regionale områder av Mexico til riktig og nødvendig refleksjon om disse spørsmålene i en global dimensjon. Selv om det er foreslått som en grunnleggende studieobjekt latinamerikansk kultur og kunst, de er ikke utelukket på noen måte koblinger som dette geografiske området har med andre kulturelle systemer.

Doktorgrad i humaniora

Universidad de La Laguna
Campus Heltid studier Deltid September 2019 Spania Santa Cruz de Tenerife

Doktorgradsprogrammet i humaniora ULL er et tverrfaglig graduate tilbud rettet mot trening forskere i språk og kulturkunnskap. Innebærer avdelingene Fine Arts, Klassisk filologi, fransk, arabisk og romanske, spansk filologi, engelsk og tysk filologi og kunsthistorie og filosofi; og det dekker de områdene av kunnskap om språk og arabisk, spansk, fransk, gresk, engelsk, latin og Romantikk filologi, kulturer og litteratur og musikk, kunst og design, produksjon, teori og historie.

Doktorgrad i kunst og vitenskap

International University For Graduate Studies - IUGS
Kombinert nett & campus Deltid September 2019 Dominica Portsmouth

The Doctor of Philosophy (PhD) kan gjennomføres i noen disiplin innenfor Arts eller Sciences. Graden gir ABDs eller de som har tjent sekstiseks graduate studiepoeng fra en godkjent institusjon mulighet til å fullføre sine doktorgradsstudier.

Phd arts

Asia e University
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 3 - 4 år Januar 2020 Malaysia Kuala Lumpur + 2 fler

PhD Arts Programmet tilbyr tverrfaglige kurs i historie, filosofi, jus, økonomi, kjønnsstudier, statsvitenskap, sosiologi, medievitenskap og miljøstudier med fokus på viktige aspekter av de asiatiske og andre humanistiske og sosiale tradisjoner.

Forskningsgrader (MPhil / PhD) i kunsthistorie og / eller arkeologi

SOAS University of London
Campus Heltid studier Deltid 4 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Singapore + 2 fler

Mens en forskningsgrad skal være veldig givende personlig, er det også et seriøst og noen ganger intensivt engasjement. Under dagens system har en doktorgrad på heltid tre år å fullføre et fullstendig utkast til sin avhandling og deretter et år til å skrive opp (kjent som en 3 1 grad). Det er alltid ensomme øyeblikk når man utfører individuell forskning, selv om en avdeling har en sterk kollegial atmosfære, som vår gjør. Forskningsgrader utføres vanligvis av personer som har som mål å bli profesjonelle innen kunsthistorie og / eller arkeologi, enten som akademikere som utfører forskning og undervisning på universiteter eller som kuratorer eller lærere i museer, biblioteker eller arkiver, eller i et hvilket som helst nummer av andre relaterte områder som akademisk publisering eller til og med kommersiell kunstverden. Det er generelt en god ide å ha litt erfaring med arbeid utenfor universitetet før du søker på et doktorgradsprogram, for eksempel i noen rolle i et museum eller galleri. Å gå på forskerutdanning handler ikke bare om kvalifikasjonen, men også om å utvikle seg som en person og en profesjonell for å kunne bidra til nasjonale og internasjonale diskurser i, og kanskje også langt utover, kunsthistorie og arkeologi.

PhD Proficieny i Art

Yasar University
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Tyrkia Izmir

Det første året av Ph.D. Programmet består av kurs, etterfulgt av ett års forberedelse til doktorgradsprøven. Etter å ha bestått eksamen vellykket, begynner studentene å skrive sine avhandlinger, for en total forskningsperiode på to år.

Phd i arkeologi og historie av kunst

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Heltid studier 3 - 4 år September 2019 Tyrkia Istanbul

Ph.D. program i arkeologi gir mulighet for avanserte studier i arkeologi av Tyrkia (gamle Anatolia) og de omkringliggende områdene. Studentene bør være interessert i

PhD i Studio Art

Burren College of Art
Campus Heltid studier Deltid 4 - 6 år Kontakt skolen Irland Galway + 1 fler

Målet med dette fireårige heltidsstudiet (seks år deltidsforskning) er å generere et bidrag til kunnskap og forståelse i kunst, ved hjelp av forespørsel utført gjennom studieforskning og, når det er relevant, andre forskningsmetoder.