Filter
PhD
Mexico Aguascalientes Aguascalientes Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler PhD programmer i Kunststudier in Aguascalientes Mexico

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.

The Arts refererer til alle fagområde som involverer mer kreativ tenkning i motsetning til vitenskapelig, matematisk tenkning. Mange kunst programmer er fokusert på litteratur, mens andre involverer praktisere kunst som maleri eller musikk.

Mexico er et av de mest populære turistmålene land på planeten. Landet har både tropiske og tempererte soner som gir elevene den beste tiden her. Hvis du ønsker å studere for kurs i nasjonale, autonome universitetet i Mexico, vil det være et strålende liv med mye underholdning i landet også.

En av de mest folkerike byene i Mexico, er Aguscalientes kjent for sine internasjonale universiteter. Utdanningsinstitusjoner som de Universidad Autónoma de Aguascalientes er tilknyttet ulike internasjonale universiteter, og de er kjent for sine vakre studiesteder.

Beste PhD i Kunststudier in Aguascalientes i Mexico

Les mer Minimér

1 Resultater i Kunststudier, Aguascalientes

Grader
Beliggenhet
Mexico
Aguascalientes
Aguascalientes
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Inter doktorgrad i kunst og kultur (DIAC) er et resultat av kombinasjonen av faglig innsats ved offentlige universiteter i West Central Region ANUIES der deltakende unive ... [+]

Inter doktorgrad i kunst og kultur (DIAC) er et resultat av kombinasjonen av faglig innsats ved offentlige universiteter i West Central Region ANUIES der deltakende universitetene: Autonomous University of Aguascalientes; Guadalajara; Guanajuato og Michoacan av San Nicolas de Hidalgo. Det har blitt opprettet for dannelsen av utdannede spesialister i analyse, forskning og formidling av kultur og kunst fra lokale og regionale områder av Mexico til riktig og nødvendig refleksjon om disse spørsmålene i en global dimensjon. Selv om det er foreslått som en grunnleggende studieobjekt latinamerikansk kultur og kunst, de er ikke utelukket på noen måte koblinger som dette geografiske området har med andre kulturelle systemer.... [-]

Mexico Aguascalientes
Juli 2019
Spansk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk