PHDSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer PhDs i Kroatia 2019

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.

Gjennom Kroatias akademiske programmer International, student fra ulike deler av verden få bemerkelsesverdig erfaring. Landets byer tilbyr et perfekt sted for elever som ønsker å studere diplomati, fred og konflikt studier, internasjonal business og internasjonale relasjoner.

Doktorgradstudier i Kroatia

treff Filter

Doktorgradsstudium i økonomi og bedriftsøkonomi

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Kroatia Rijeka

Doktorgradsstudiet i økonomi og bedriftsøkonomi ved fakultetet for økonomi i Rijeka er medlem av de to prestisjetunge doktorgraden / foreningene: Sentral- og Sørøst-Europa Ph.D. Nettverk (CESEENET) og European Doctoral Association i ledelse og bedriftsøkonomi (EDAMBA).

PhD i datalogi

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 5 - 10 år Oktober 2019 Kroatia Rijeka + 1 fler

Det foreslåtte forskerutdanningsprogrammet innen teknisk fagfag innen datavitenskap har som mål å gi master i datavitenskap uteksaminert ved fakultetet for ingeniørfag og andre tilknyttede institusjoner i Kroatia og utlandet muligheten til å fortsette utdanningen og videre vitenskapelig opplæring for å oppnå høyt utdannede fagfolk på det relaterte feltet.

PhD i elektroteknikk

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Kombinert nett & campus Heltid studier 5 år Oktober 2019 Kroatia Rijeka

Utdannet doktorgradsstudier aksepterer søkere med følgende grader: Graduate Engineer, Master of Engineering, eller Master of Engineering Sciences (i emnet Elektroteknikk).

PhD i maskinteknikk, maritim arkitektur, grunnleggende ingeniørfag og tverrfaglig ingeniørfag

University of Rijeka, Faculty of Engineering
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 5 - 10 år Oktober 2019 Kroatia Rijeka + 1 fler

Ved å velge kurs med veileder fra sin veileder, kan hver student tilpasse programmet til hans eller hennes forskningsinteresser.

Phd i entreprenørskap og innovasjonsevne

University of Osijek Faculty of Economics
Campus Heltid studier 3 år Oktober 2019 Kroatia Osijek

Starte internasjonale inter-universitet tverrfaglig videreutdanning (doktorgrads) studie entreprenørskap og innovasjonsevne ble stimulert av behovet for etablering av konkurranse kunnskap er nødvendig for å styrke den proaktive og innovative kapasitet på enkeltpersoner og samfunnet står overfor endringer og håndtere endringer.