PHDSTUDIES.NO

Beste skoler PhD studier i Kreativ kunst 2019

Tjene en Ph.D. kan gjøres på så lite som to år, og det vell av kunnskap og erfaringer kan bli satt til god bruk i flere tiår framover. Denne avanserte grad kan gjøre en stor forskjell i din evne til å finne en jobb å gjøre noe som du liker.

Hva er en Ph.D. i Creative Art? Dette avansert grad representerer den høyeste utdanningen du kan oppnå. Ved å fokusere på feltet av kreativ kunst, enkeltpersoner kan konsentrere sine studier i ett område av sine valg, for eksempel arkitektur, maleri, tegning, skulptur, eller et annet medium. Studenter deretter arbeide for å utvikle sine ferdigheter og kunnskaper på dette området i større grad. Du må imidlertid ha fått en bachelor- og mastergrad før du begynner din doktorgradsprogram.

Fordelene med å tjene en doktorgrad i Creative Art er stort og variert.Enkeltpersoner ofte lære å samarbeide med andre som de komplette prosjekter og satt opp utstillinger, og de vanligvis utvikle bedre kommunikasjonsferdigheter som de diskutere sine prosjekter og ideer med professorer og studenter.

Kostnaden for å tjene en doktorgrad i skapende kunst kan variere for hver elev og avhenger av en rekke faktorer. Studentene oppfordres til å oppsøke økonomisk støtte, stipender og andre økonomiske virkemidler for å bidra til å oppveie kostnaden av å tjene sine doktorgrad.

Motta en Ph.D. i Creative Art kan åpne dørene til mange jobbmuligheter. Nyutdannede kan velge å jobbe som kuratorer i kunstmuseer og kulturinstitusjoner, eller som styremedlemmer for kunst studioer seeing kunstutstillinger. Personer som har tjent denne avanserte grad kan også velge å gå tilbake til høyere utdanning og bli med fakultetet ved en høyskole eller universitet som professor eller assisterende professor undervisning klasser i kreativ kunst.

Tjene en doktorgrad i Creative Kunst kan hjelpe nyutdannede finne vellykket og givende karriere. Hvis du ønsker å starte din doktorgrad med en gang, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

1 Resultater i Kreativ kunst Filter

Doktor i kreativ kunst

University of Technology Sydney
Campus Heltid studier Deltid 4 - 8 år January 2020 Australia Sydney + 1 fler

Doktor i kreativ kunst (DCA) er for kandidater som har en betydelig rekord av prestasjon i media og / eller kreativ kunst, og som ønsker å gjennomføre betydelig forskning innen media og kreativ produksjon. Graden tildeles kandidater som gjennom en original undersøkelse gir et tydelig og vesentlig bidrag til kunnskap i kreativ kunst. Det gir en mulighet for de som søker avansert kunnskap, forskning og kreativ praksis som er relevant for nye kreative næringer lokalt og internasjonalt.