close

Filtre

Se resultater

PhDs i Kreativ kunst 2021

Tjene en Ph.D. kan gjøres på så lite som to år, og det vell av kunnskap og erfaringer kan bli satt til god bruk i flere tiår framover. Denne avanserte grad kan gjøre en stor forskjell i din evne til å finne en jobb å gjøre noe som du liker. Hva er en Ph.D. i Creative Art? Dette avansert grad representerer den høyeste utdanningen du kan oppnå. Ved å fokusere på feltet av kreativ kuns… Les mer

Tjene en Ph.D. kan gjøres på så lite som to år, og det vell av kunnskap og erfaringer kan bli satt til god bruk i flere tiår framover. Denne avanserte grad kan gjøre en stor forskjell i din evne til å finne en jobb å gjøre noe som du liker.

Hva er en Ph.D. i Creative Art? Dette avansert grad representerer den høyeste utdanningen du kan oppnå. Ved å fokusere på feltet av kreativ kunst, enkeltpersoner kan konsentrere sine studier i ett område av sine valg, for eksempel arkitektur, maleri, tegning, skulptur, eller et annet medium. Studenter deretter arbeide for å utvikle sine ferdigheter og kunnskaper på dette området i større grad. Du må imidlertid ha fått en bachelor- og mastergrad før du begynner din doktorgradsprogram.

Fordelene med å tjene en doktorgrad i Creative Art er stort og variert.Enkeltpersoner ofte lære å samarbeide med andre som de komplette prosjekter og satt opp utstillinger, og de vanligvis utvikle bedre kommunikasjonsferdigheter som de diskutere sine prosjekter og ideer med professorer og studenter.

Kostnaden for å tjene en doktorgrad i skapende kunst kan variere for hver elev og avhenger av en rekke faktorer. Studentene oppfordres til å oppsøke økonomisk støtte, stipender og andre økonomiske virkemidler for å bidra til å oppveie kostnaden av å tjene sine doktorgrad.

Motta en Ph.D. i Creative Art kan åpne dørene til mange jobbmuligheter. Nyutdannede kan velge å jobbe som kuratorer i kunstmuseer og kulturinstitusjoner, eller som styremedlemmer for kunst studioer seeing kunstutstillinger. Personer som har tjent denne avanserte grad kan også velge å gå tilbake til høyere utdanning og bli med fakultetet ved en høyskole eller universitet som professor eller assisterende professor undervisning klasser i kreativ kunst.

Tjene en doktorgrad i Creative Kunst kan hjelpe nyutdannede finne vellykket og givende karriere. Hvis du ønsker å starte din doktorgrad med en gang, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Sunway University
Shah Alam, Malaysia

The Doctor of Philosophy (Ph.D.) i kreativ kunst og medier er et program som gir studentene en mulighet til å utføre forskning og bidra med ny forståelse og innsikt i fagområd ... +

The Doctor of Philosophy (Ph.D.) i kreativ kunst og medier er et program som gir studentene en mulighet til å utføre forskning og bidra med ny forståelse og innsikt i fagområdet. Ved å utføre uavhengig vitenskapelig arbeid innenfor et spesialistområde innen kreativ kunst og medier, vil kandidater bidra til å fremme fagfeltet. Denne listen er ikke uttømmende, emner kan kombinere, overlappe hverandre, være tverrfaglige og kombinere teori med praksis. Potensielle kandidater bør kontakte programlederen for å diskutere potensielle forskningsemner av interesse for området kreativ kunst og medier. Aksept av doktorgraden forslaget er underlagt en panelanmeldelse, intervjuøkt og godkjenning av veilederen. -
PhD
Fulltid
3 - 6 år
Engelsk
juni 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre