Filter
PhD
Tsjekkia Studietype: Alle Pacing: Alle

Sammenlign PhDs i Kommunikasjon i Tsjekkia

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.

En PhD kvalifisering i kommunikasjon blir satt på den globale arena i form av riktig artikulasjon av språket, samt litteratur. Dette området av studien kan du også integrere de ulike grener av kommunikasjon for å ha den beste verden kunnskap om hvilke former for kommunikasjon og relaterte talende problemer.

Den tsjekkiske republikk, er et land i Sentral-Europa. Landet grenser til Tyskland i vest, Østerrike i sør, Slovakia i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner innbyggere, er Praha.

PhD i Kommunikasjon i Tsjekkia

Les mer Minimér

1 Resultater i Kommunikasjon, Tsjekkia

Faculty of Humanities, Charles University

Doktorgradsprogrammet Semiotikk og kommunikasjonsfilosofi gir den krevende opplæringen nødvendig for kvalifisert filosofisk og semiotisk forskning i kommunikasjon, evolus ... [+]

Doktorgradsprogrammet Semiotikk og kommunikasjonsfilosofi gir den krevende opplæringen nødvendig for kvalifisert filosofisk og semiotisk forskning i kommunikasjon, evolusjon, endringer og relasjoner med andre sosiale sfærer. Studieretningen er tverrfaglig. Hensikten er å studere kommunikasjonsstrategier, deres sosiale antagelser og deres effekter. Feltet er oppfattet teoretisk, men kandidaten kan også få tilgang til praktiske prosesser fordi det bidrar til å bedre forstå rollen som semiosi i massemediekommunikasjonsprosessen. Studentene oppfordres til å bygge på de tradisjonelle linjene for utforskning av både verdens og tsjekkisk semiotikk og kommunikasjonsfilosofi for å skaffe seg den nyeste teoretiske kunnskapen og utvikle dem kreativt.... [-]

Tsjekkia Prague 5
Oktober 2019
Fransk,Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk