$close

Filtre

Se resultater

PhD programmer i Kommunikasjon i Den demokratiske republikken Kongo

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.Kommunikasjonskurs hjelper studentene å utvikle et bredt spekter av verdifulle egenskaper som åpner opp for en mengde ulike karrieremuligheter i de kommende årene. Disse ferdighetene er ettertraktede innen flere bransjer, noen som gir studentene en e… Les mer

En Doctor of Philosophy grad, er kort Ph.D en avansert akademisk grad tjent på ulike felt, som betyr store interesser og prestasjoner i forskning.

Kommunikasjonskurs hjelper studentene å utvikle et bredt spekter av verdifulle egenskaper som åpner opp for en mengde ulike karrieremuligheter i de kommende årene. Disse ferdighetene er ettertraktede innen flere bransjer, noen som gir studentene en enestående frihet når det gjelder valg av jobb.

Studenter som liker å lære om kultur-spesifikke mat og underholdning kan nyte går på skole i Kongo DRC (Zaire), som mat og musikk er to av landets 's mest populære tidsfordriv. Hundrevis av ulike etnisiteter ring landet hjem, og fransk er den vanligste av de 242 talespråk.

PhD i Kommunikasjon i Den demokratiske republikken Kongo

Minimér
Les mer om å studere i Den demokratiske republikken Kongo
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
L’Université Catholique Du Congo
Kinshasa, Den demokratiske republikken Kongo

På høyere nivå, kan elevene tilegne seg karakterer utdannet for Advanced Studies, lege og stipendiat for høyere utdanning i sosial kommunikasjon.

På høyere nivå, kan elevene tilegne seg karakterer utdannet for Advanced Studies, lege og stipendiat for høyere utdanning i sosial kommunikasjon. -
PhD
Fulltid
Fransk
Campus