close

Filtre

Se resultater

PhD programmer i Kognitiv vitenskap i Lucca Italia

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.Beste studieprogrammer PhD program i Kognitiv vitenskap i Lucca i… Les mer

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Beste studieprogrammer PhD program i Kognitiv vitenskap i Lucca i Italia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
IMT School for Advanced Studies Lucca
Lucca , Italia

Et av de fire feltspesifikke sporene er kognitiv, beregnings- og sosial nevrovitenskap, som er under PhD-programmet "Kognitive og Kulturelle Systemer".

Et av de fire feltspesifikke sporene er kognitiv, beregnings- og sosial nevrovitenskap, som er under PhD-programmet "Kognitive og Kulturelle Systemer". -
PhD
Fulltid
3 - 4 år
Engelsk
nov. 2020
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre