close

Filtre

Se resultater

Doktorgradstudier i Klimatologi 2021

For mange fag er en avansert akademisk grad kjent som doktorgrad i filosofi eller PhD. Det regnes som det høyeste studietilbudet fra et universitet eller høyskole og kan ta fem eller flere års intensiv studie for å tjene. Hva er en PhD i klimatologi? En doktor i filosofi i klimatologi-programmet er generelt studiet av klima, miljøeffekter, og hvordan regionale og globale klima har endret se… Les mer

For mange fag er en avansert akademisk grad kjent som doktorgrad i filosofi eller PhD. Det regnes som det høyeste studietilbudet fra et universitet eller høyskole og kan ta fem eller flere års intensiv studie for å tjene.

Hva er en PhD i klimatologi? En doktor i filosofi i klimatologi-programmet er generelt studiet av klima, miljøeffekter, og hvordan regionale og globale klima har endret seg. Studentene kan velge å fokusere sine studier på langsiktige værmønstre, påvirkning av klimaet på samfunnet, eller infrastruktur og klima. Kurs som studentene kan vurdere, inkluderer ofte mikroklimatologi, meteorologi, termodynamiske endringer og atmosfæreanalyse. Andre klasser for vurdering kan inkludere trykksystemer, solstråling og klimaklassifiseringer.

Studenter som arbeider mot doktorgrad i klimatologi utvikler ofte forretningsferdigheter som kan fremme karriere, som organisering, kommunikasjon og analyse. De kan også finne personlig vekst da de utvikler ferdigheter, inkludert innovasjon og en forståelse av naturen.

Programkostnadene varierer ofte mellom skoler for filosofi i klimatologi. Studentene kan få informasjon om kostnader ved å kontakte det valgte universitetet og be om detaljer om innskrivningsavgifter.

Nyutdannede med doktorgrad i klimatologi kan finne at de har verdensomspennende kilder til sysselsetting. Noen eksempler på potensielle arbeidsgivere er National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), Earth System Research Laboratory, Global Atmosphere Watch, Climate Prediction Center og Global Climate Observing System. I tillegg har nesten alle land, nasjoner og store byer en tidlig varslingsorganisasjon som ofte sysselsetter doktorgradsstudenter for å bidra til å forutsi katastrofale hendelser. Nyutdannede kan også velge mellom karriere i fjernsyn som en person i luften eller en bak-scenerforsker. For de som er villige til å reise, kan regjeringer ansette ekspertledere for nettsteder på fjerntliggende klimaforskningssteder rundt om i verden.

Du kan finne doktorgradsprogrammer i klimatologi rundt om i verden på en rekke universiteter. Start studiene med et søk etter programmet ditt nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Praha, Tsjekkia

Studiet fokuserer på fysisk karakter av et bredt spekter av atmosfæriske fenomener og prosesser, som imidlertid også har tverrfaglig anvendelse i atmosfærisk kjemi, oceanologi ... +

Studiet fokuserer på fysisk karakter av et bredt spekter av atmosfæriske fenomener og prosesser, som imidlertid også har tverrfaglig anvendelse i atmosfærisk kjemi, oceanologi, fysisk geografi, miljøvitenskap, etc. Det er et unikt program ved Charles University som gir en helhetlig oversikt over det dynamiske systemet til jordens atmosfære i en bred tverrfaglig sammenheng. Selv innen Tsjekkia er det det eneste programmet som tilbyr utdanning i atmosfærisk fysikk, meteorologi og klimatologi. Fra et metodologisk synspunkt brukes et bredt spekter av teoretiske, eksperimentelle og beregningsfysiske applikasjoner interaktivt og komplementært. -
PhD
Fulltid
4 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre