PhD i Jusstudier i Hellas

Sjekk ut PhD studier i Jusstudier i Hellas

Jusstudier

Man må oppnå to ting når tjene en doktorgrad. Først må man forstå et bestemt emne grundig. Dernest må man mye i kunnskap om det emnet.

Avhengig av ens preferanser, bli en profesjonell i lov og forskrifter kan føre en til en rekke ulike underavdelinger. Blant de mest populære av disse spesialiseringene er forretningsjuss, regulatoriske teori og internasjonale relasjoner.

Hellas utviklet sin utdanning system med høyere utdanning på toppen. Over 40% av alle grekere lever i Athen og det er også der de beste mulighetene til å forfølge en høyere utdanning er. Grenser til Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, Hellas er en turist perle med en av verdens 's fantastiske strender.

PhD program i Jusstudier i Hellas

Les mer

Phd i juridisk forskning eller styringsstudier

European Law and Governance School
Campus Heltidsstudier 3 år September 2018 Hellas Athens

Den ELGS PhD er et studium som varer i minimum 3 år som gjør elevene til å drive selvstendig forskning innen juridisk forskning, Governance Studies, eller på et tverrfaglig emne. [+]

Den ELGS PhD er et studium som varer i minimum 3 år som gjør elevene til å drive selvstendig forskning innen juridisk forskning, Governance Studies, eller på et tverrfaglig emne. Den er støttet av den ekspansive ELGS International Faculty nettverk med over 100 juridiske og styresett forskere og utøvere over hele verden, de ELGS 'partner universiteter i Europa og resten av verden, og EPLO. Viktigere, vil studenter på programmet gis adgang til å delta EPLO hendelser på sentrale temaer i EUs lovgivning og styresett og å samhandle med anerkjente EU-ledere og beslutningstakere. Studenter oppgradere med en klar forståelse og bevissthet om den mest up-to-date akademisk forskning, samt et solid faglig nettverk for å støtte dem i deres karriere etter ELGS. ... [-]