PhD i Jusstudier i Hellas

Sjekk ut PhD studier i Jusstudier i Hellas

Jusstudier

Tjene en Ph.D. krever utvidet studie og intens mental anstrengelse. En doktorgrad er en akademisk studie der du konsentrere deg for fire til seks år etter å få din mastergrad, og som fører, hvis det lykkes, til en doktorgrad, den høyeste akademiske grad.

Feltet av lov og forskrifter guiding ulike aspekter av livet er enorme. De som i dybden av det vanligvis finne noen form for spesialisering om hvilke de er lidenskapelig, slik som reguleringsteori og intellektuell eiendom.

Hellas, offisielt Republikken Hellas, eller Hellas som kalles fra oldtiden, er et land i Sørøst-Europa. Ifølge 2011 folketelling, er Hellas 's befolkning rundt 11 millioner kroner.

PhD program i Jusstudier i Hellas

Les mer

Phd i juridisk forskning eller styringsstudier

European Law and Governance School
Campus Heltidsstudier 3 år September 2019 Hellas Athens

Den ELGS PhD er et studium som varer i minimum 3 år som gjør elevene til å drive selvstendig forskning innen juridisk forskning, Governance Studies, eller på et tverrfaglig emne. [+]

Den ELGS PhD er et studium som varer i minimum 3 år som gjør elevene til å drive selvstendig forskning innen juridisk forskning, Governance Studies, eller på et tverrfaglig emne. Den er støttet av den ekspansive ELGS International Faculty nettverk med over 100 juridiske og styresett forskere og utøvere over hele verden, de ELGS 'partner universiteter i Europa og resten av verden, og EPLO. Viktigere, vil studenter på programmet gis adgang til å delta EPLO hendelser på sentrale temaer i EUs lovgivning og styresett og å samhandle med anerkjente EU-ledere og beslutningstakere. Studenter oppgradere med en klar forståelse og bevissthet om den mest up-to-date akademisk forskning, samt et solid faglig nettverk for å støtte dem i deres karriere etter ELGS. ... [-]