PHDSTUDIES

PhDs i Jordbruksvitenskap i Columbia USA

En PhD, også kjent som en Doctor of Philosophy grad, er en doktorgrad tildelt av et universitet til akademiker som har møtt alle nødvendige kvalifikasjoner og kan nå betraktes som en lege i hans eller hennes fagfelt.

Arealet av landbruksvitenskap refererer til studiet av hvordan du best kan utnytte vann- og arealressurser for produksjon av husdyr, skogsprodukter, planter og avlinger. Interesserte studenter kan finne programmer ved universiteter og høyskoler over hele verden.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Columbia, har en befolkning på i overkant av 130.000. Den har en stor statlig universitet som registrerer mer enn 28.000 studenter årlig og 10 andre høgskoler.

Beste skoler PhD i Jordbruksvitenskap i Columbia i USA

1 Resultater i Jordbruksvitenskap, Columbia Filter

Ph.D. i skogbruk

University of Missouri College of Agriculture, Food & Natural Resources
PhD
sep. 2021
Engelsk
Campus

Graduate forskningsprogrammer som fører til MS eller Ph.D. i naturressurser med vekt på skogbruk er designet for å forberede studentene på karrierer i akademiske institusjoner ...

Les mer