Filter
PhD
Italia Parma Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste Doktorgradstudier in Parma i Italia 2019

PhD er en doktorgrad, spesielt kalt en "Doctor of Philosophy " grad. Dette er misvisende fordi PhD innehaverne ikke nødvendigvis filosofer (med mindre de har tjent sin grad i filosofi!). Når det er sagt, PhD mottakerne er i stand til å engasjere seg i tanke eksperimenter, fornuft om problemer, og løse problemer i sofistikerte måter.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

Osten byen i Italia - Parma er kjent for sin arkitektur og rike kulturarv. Det har noen av de eldste universitetene i Italia som Universitetet i Parma. Derfor må den som er interessert i å få en god utdanning i et tradisjonelt sted leve i Parma.

PhD programmer in Parma i Italia

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Italia
Parma
Studietype
Pacing
University of Parma

PhD i matvitenskap ... [+]

Opptak 2019/2020

Kursliste - Parma administrative hovedkontor

Evolusjonær biologi og økologi (i avtale med Univ av Ferrara og Firenze)Bioteknologi og Life SciencefysikkSivilingeniør og arkitekturIndustriell ingeniørfagMatematikk (etter avtale med Univ. Of Modena og Reggio Emilia e Univ. Av Ferrara)Molekylær medisinNeurosciencepsykologiMaterialvitenskap og teknologi (i samsvar med CNR og Univ of Cape Town - Sør-Afrika)Kjemisk vitenskapMatvitenskapfarmakologiJordvitenskapFilologisk-litterære, historisk-filosofiske og kunstneriske studierTranslational medisinsk og kirurgisk vitenskapVeterinærvitenskapInformasjonsteknologier

Kursliste - annet administrativt hovedkontor (Parma i avtale)... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Italiensk,Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk