$close

Filtre

Se resultater

PhDs i Internasjonale studier i Antwerpen Belgia

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne. Internasjonale studier kan gjøre det mulig å analysere verdensspørsmål gjennom flere kulturer. Noen problemer som kan ha nytte av å bli sett på fra et globalt synspunkt, er miljø, internasjonale… Les mer

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

Internasjonale studier kan gjøre det mulig å analysere verdensspørsmål gjennom flere kulturer. Noen problemer som kan ha nytte av å bli sett på fra et globalt synspunkt, er miljø, internasjonale relasjoner, næringsliv og utdanning.

Belgia, offisielt Kongeriket Belgia, er en føderal stat i Vest-Europa. Det er en av grunnleggerne av Den europeiske union og er vert for EU 's hovedkvarter, samt de av flere andre store internasjonale organisasjoner som NATO.

Antwerpen har en variert og vellykket scene for høyere utdanning. Høyskoler og flere universiteter har slått leir i denne byen som starter med Universitetet i Antwerpen, Plantin Høgskolen Artesis Høgskolen og mange flere.

Beste PhD i Internasjonale studier i Antwerpen i Belgia

Minimér
Les mer om å studere i Belgia
Andre valg innen dette fagområdet: 
MA
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Anbefalt Seneste Tittel
  • Anbefalt
  • Seneste
  • Tittel
European College for Liberal Studies
Brussel, Belgia +8 Mer

Ph.D. - Doktor i filosofi i globale studier (60 studiepoeng)

Ph.D. - Doktor i filosofi i globale studier (60 studiepoeng) -
PhD
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus