Filter
PhD
Ungarn Studietype: Alle Pacing: Alle

Sammenlign Doktorgradstudier i Internasjonale relasjoner i Ungarn

En doktorgrad er forkortelsen for Doctor of Philosophy. Denne graden er en post graduate program levert til et høyt nivå student forsker som har gjort dypt forskning i et bestemt felt eller emne.

Som statsvitenskap, studiet av internasjonale relasjoner omhandler sammenhengen mellom statlige og ikke-statlige enheter i verden. Men slike studier er vanligvis i forbindelse med komplekse sosialpolitiske spørsmål som utenriks intervensjonisme og terrorisme.

 

Ungarn er et land i Sentral-Europa. Det ligger i Carpathian Basin og grenser til Slovakia i nord, Ukraina og Romania i øst, Serbia og Kroatia i sør, Slovenia mot sørvest og Østerrike i vest.

PhD i Internasjonale relasjoner i Ungarn

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Internasjonale relasjoner, Ungarn

Andre valg innen dette fagområdet:
Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

Målet med programmet er å tilby videreutdanning i tverrfaglig felt av internasjonale studier. Siden internasjonale studier består av mange fagområder, i strukturen av pro ... [+]

Målet med programmet er å tilby videreutdanning i tverrfaglig felt av internasjonale studier. Siden internasjonale studier består av mange fagområder, i strukturen av programmet slike vitenskaper som International Law, internasjonal økonomi, Theory of International Relations, History of International relasjoner, Regional Studies kan bli funnet. Forelesningene av doktorgrads skole er i hovedsak organisert av Institutt for World Economy (Fakultet for økonomi) og Institutt for internasjonale studier (Det samfunnsvitenskapelige fakultet).

Doktorgradsutdanningen omfatter to hovedområder: utdanning og forskning. De to første årene av kurset utgjør den pedagogiske periode. Forskning starter parallelt med det pedagogiske opplegget, og gjør opp det siste året av programmet. Det første året av studiene inkluderer basisfagene på metodikk og teori, noen deltok studenter av begge underprogrammer, mens andre er selvfølgelig spesifikke.... [-]

Ungarn Budapest
September 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk