PHDSTUDIES.NO

4 PhDs i Internasjonal forvaltning 2020

De fleste fagområder kulminerer i en doktorgrad som det høyeste nivået av akademisk prestasjon. Å tjene en PhD gjør det vanligvis mulig for folk å gå inn i de mest avanserte stillingene og tjene høyest lønn, selv om lavere nivåer er nødvendige før de kan registrere seg.

Hva er en doktorgrad i internasjonal ledelse? Mange forretningskurser fokuserer på hvordan man skal administrere et selskap, men det internasjonale styringsprogrammet fokuserer på problemstillinger for bedrifter som opererer i flere land. Studenter som driver denne grad får vanligvis en sterk forståelse av internasjonal lov og logistikk på toppen av tradisjonell forretningskunnskap. Dette settet av kunnskap forbereder dem for avanserte forretningsområder.

Studenter av internasjonal ledelse utvikler et nyttig sett med ferdigheter som kan være til nytte for dem sterkt når de går inn i karrieren. På grunn av det verdensomspennende aspektet av dette studiet, kan ferdighetene brukes internasjonalt. De inkluderer vanligvis faglig kommunikasjon, evaluering, kritisk tenkning og forståelse av forretningspraksis.

Kostnaden for å delta i en PhD i International Management-programmet varierer på grunnlag av mange faktorer. Disse kan inkludere alt fra skolen og programmet du valgte til landet du studerer i. Pass på at du undersøker kostnadene ved å tjene en PhD før du registrerer deg.

For kandidater med opplæring i internasjonal ledelse, er det mange karrierealternativer i bedrifter som opererer på verdensplan. Mange selskaper har kontorer i andre land, mens andre er lokale, men markedsfører sine produkter til hele verden. I begge tilfeller er internasjonale ledere nødvendige for å holde driften jevn. Disse stillingene er nødvendige for detaljhandel, mattjeneste og reisefelt, så vel som mange andre.

Hvis du er klar til å fortsette din forretningsopplæring, finn det internasjonale ledelsen PhD-programmet som passer perfekt til dine behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Internasjonal forvaltning Filter

Mestrado e doutorado em gestão internacional

ESPM
Nettstudier Deltid Mars 2020 Brasil São Paulo

PMDGI visumforberedende docentes, pesquisadores og profissionais for en reflexão científica sobre temas atu Administração ingen kontekst internasjonalt, estimatene og dominansene av disse kategoriene og de fleste av disse analysene, og de gir deg mulighet til å utarbeide deg selv, uansett om du har et passord gjør det som en fortsettelse av en karriereutvikling, som er en del av publikasjonen.

Doktorgrad i internasjonal ledelse

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudier Heltid studier Deltid 2 - 6 år Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

Dette er det høyeste utdanningsnivå du kan studere ved ABMS Open University. Hvis du er interessert i å fortsette en karriere i International Management, så det er en entydige tegn på at du har en interessert i å forbedre din tilnærming i den internasjonale verden.

Phd-program i internasjonal ledelse og organisasjon

Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria
Campus Heltid studier 4 år September 2020 Canada Victoria

Ph.d.-studiet i Internasjonal ledelse og organisasjon er utviklet for å utvikle en persons kompetanse innen forskning og undervisning for å forberede kandidater til en produktiv akademisk karriere. Vårt mål er å utvikle kandidater med en integrert ...

Doktorgradsstudier (PhD)

Wittenborg University of Applied Sciences
Campus Heltid studier 3 - 4 år Desember 2019 Nederland Apeldoorn

Wittenborg tilbyr 3-4 år Ph.D. forsker grader sammen med sin britiske partner, University of Brighton.