Filter
PhD
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter 4 PhDs i Innovasjon 2019

En PhD representerer det høyeste nivået av akademisk prestasjon som noen student kan oppnå. Denne typen program er utformet for å være inngangspunktet til å fungere som akademiker. Prosessen innebærer oppretting av en avhandling, samarbeid med en ekspert og tre til fire års intensiv forskning.

Hva er en PhD i innovasjon? Innovasjon er et allsidig studievitenskap fordi det akkurat du forsker opp til dine personlige preferanser. Det er en del av forretningsområdet, som typisk gjelder markedsføring og annonsering. Studenter i innovasjon undersøker nye strategier, teknikker og noen ganger teknologier som kan implementeres for å utvikle forretningsadministrasjonspraksis. Hele dette feltet er dedikert til å skape banebrytende konsepter for å gjøre bedriftens drift mer effektiv, lønnsom og vellykket.

Under prosessen med å tjene en PhD i Innovasjon, utvikler elevene et sett av ferdigheter som vil være til nytte for dem etter at de har oppnådd utdanning. Disse ferdighetene inkluderer ledelse og bedriftsadministrasjon, organisatorisk og operativ ledelse, og gode kommunikasjonsevner.

Mens du forsker på PhD-programmer for å melde deg inn, bør du også vurdere avgifter og undervisning. Skolen og programmet du velger, bestemmer prisen for innskriving. Faktisk vil landet du bor i også bidra til å bestemme kostnadene.

Det er mange forskjellige typer karrierer mulig med en PhD i innovasjon. Denne typen grad er tradisjonelt brukt til å bli universitetsprofessor eller forsker, men det er mulig å legge inn hvilken som helst karriere du foretrekker. Med en doktorgrad i innovasjon, kan du være en leder, konsulent, finansiell eller operativ analytiker, gründer eller leder av noen avdelinger. I noen tilfeller er det mulig å holde en av disse stillingene sammen med en professor eller forskerkarriere.

Bestem om du vil legge inn et lokalt, utenlandsk eller online PhD-program. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér

4 Resultater i Innovasjon

SDS - The Sustainable Design School

Du vil bli utdannet til å bli en designer i bærekraftig innovasjon og å utvikle de nødvendige ferdighetene til å drive kreativitet i et tverrfaglig team. ... [+]

Du vil bli utdannet til å bli en designer i bærekraftig innovasjon og å utvikle de nødvendige ferdighetene til å drive kreativitet i et tverrfaglig team.

PhD - (3 år)PhD I DESIGNLÆRER AV Å GJØRE

På SDS er Design undervist av "å gjøre", med en ansvarlig holdning til de store mulighetene for bærekraftig utvikling. Bedriftsbedrifter arbeider med vår institusjon for å utvikle virkelige prosjekter for bærekraftig innovasjon. Prosjektgruppene er sammensatt av studenter fra hvert studienivå med deres tverrfaglige (arkitektur, design, engineering, markedsføring, samfunnsvitenskap, ....) Og flerkulturelle bakgrunner (internasjonale studenter).

NYE METODER

Designtanker, sparsom innovasjon, kunnskapsdesign, sosial innovasjon, er noen av våre pedagogiske metoder. Internasjonale utvekslingsperioder er også en viktig del av vår designutdanning.... [-]

Frankrike Nice
September 2019
Engelsk
3 år
Campus
Les mer på norsk
Center for Research and Interdisciplinary (CRI)

Siden etableringen av FDV doktorskolen i 2006, ble målene fokusert på miljø-og biovitenskap. Tradisjonelt har studenter forfulgt tverrfaglige forskningsprosjekter i natur ... [+]

Siden etableringen av FDV doktorskolen i 2006, ble målene fokusert på miljø-og biovitenskap. Tradisjonelt har studenter forfulgt tverrfaglige forskningsprosjekter i naturvitenskap, ingeniørfag og teknologi, medisin og helsefag. Nylig har prosjekter i biovitenskap innlemmet tilnærminger og / eller programmer fra andre disipliner, inkludert samfunnsfag og humaniora, men fokus for arbeidet er på utvikling av kunnskap i life science. Per desember 2015 har over 110 doktorgrader er gitt til FDV karer som studerer emner ved grensene til life science, og over 120 er for tiden i jakten på sin mastergrad.

"Grenser du Vivant" (FDV) prosjektene involverer interaksjoner mellom et bredt spekter av akademiske disipliner, i jakten på forståelse levende systemer. Studenter som melder doktorgrads skolen er opplært i ulike disipliner (f.eks biologi, fysikk, medisin, økonomi, lingvistikk) fra hele verden.... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
Scuola Superiore Sant'Anna

Den internasjonale Ph.D. in Management er delt inn i to forskjellige læreplaner: "Innovasjon, bærekraft og helse" og "Endring og kompleksitet Management". ... [+]

Skriftlig eksamen: 25 mai 2015 (EU-borgere)

Vurdering av titler: 3 juni 2015 (EU og ikke-EU-borgere)

Intervju: 8 juni 2015 (EU-borgere) The Internasjonale Ph.D. i ledelse er delt inn i to ulike læreplaner: "Innovasjon, bærekraft og helse" og "Endring og kompleksitet Management".

Ph.D. studenter fra begge vil følge de samme forelesningene i Pisa for det første året. Studenter innen læreplanen i "Endring og kompleksitet Management" vil følge de andre årskurs i L'Aquila.

Den pensum i Innovasjon, bærekraft og Healthcare avtaler med de viktigste ledelse emner som karakteriserer aktuelle forskningsaktiviteter. Særlig vekt er gitt til:

styring av innovasjonsprosesser og den internasjonale konkurranseevnen til bedrifter, institusjoner, så vel som lokale, regionale og nasjonale systemer; forvaltningen av bærekraft i offentlige institusjoner, private bedrifter og brede territorium områder spesielt fokus på miljøpolitikk, fornybar energikilder utvikling og kvalitet evaluering av mat og reiselivsnæringen kjeden; forvaltning av helsetjenester, ment som utvikling av modeller og verktøy for styring, for å støtte de fagene som er involvert i helsevesenet i ferd med ledelse og innovasjon av sosial velferd assistanse og ytelse evaluering. ... [-]
Italia Pisa L'Aquila
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Osijek Faculty of Economics

Starte internasjonale inter-universitet tverrfaglig videreutdanning (doktorgrads) studie entreprenørskap og innovasjonsevne ble stimulert av behovet for etablering av kon ... [+]

Starte internasjonal inter-universitet tverrfaglig videreutdanning (doktorgrads) studie Entreprenørskap og innovasjonsevne ble stimulert av behovet for etablering av konkurranse kunnskap er nødvendig for å styrke den proaktive og innovative kapasitet på enkeltpersoner og samfunnet står overfor endringer og håndtere endringer.

Studien er resultatet av TEMPUS Joint European Prosjekt International Centre for Entrepreneurial Studies (CD_JEP-41014-2006), som ble realisert av Josip Juraj Strossmayer University i Osijek, Kroatia; Universitetet i Turku, Finland; Universitetet i Maribor, Slovenia; Universitetet i Klagenfurt, Østerrike og Durham University, Storbritannia i perioden 2007-2009. Bygge utdanningskapasitet på alle utdanningsnivåer for opplæring for initiativ og entreprenørskap krever skape en kritisk masse av lærere fra det tverrfaglige området, det vil si å skape team av lærere i ulike disipliner som kan implementere entreprenørskap utdanningsprogrammer på ulike utdanningsnivåer, fra grunnskole til tertiær.... [-]

Kroatia Osijek
Oktober 2019
Engelsk,Kroa~~POS=TRUNC
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk