$close

Filtre

Se resultater

PhD programmer i Informasjonsteknologiledelse 2022

Etter å ha fullført en høyere grad, kan studentene velge å forfølge en doktorgrad. En doktorgradsleder, som er en doktorgrad, fokuserer på et bestemt tema innen et fagområde for å gi studentene en grundig kunnskap. Det tar vanligvis rundt fem til seks år å fullføre en PhD. Hva er en doktorgrad i IT? Dette studiet kan undersøke atferdsmessige og økonomiske konsekvenser av IT-bransjen… Les mer

Etter å ha fullført en høyere grad, kan studentene velge å forfølge en doktorgrad. En doktorgradsleder, som er en doktorgrad, fokuserer på et bestemt tema innen et fagområde for å gi studentene en grundig kunnskap. Det tar vanligvis rundt fem til seks år å fullføre en PhD.

Hva er en doktorgrad i IT? Dette studiet kan undersøke atferdsmessige og økonomiske konsekvenser av IT-bransjen på forbrukere, samfunn, bedrifter og regjeringer. Studentene takler ofte forskningsprosjekter, diskusjoner og avhandlinger i klassen gjennom hele programmet. De eksakte kursene som er nødvendige, kan variere fra en skole til den neste, men kan omfatte klasser som å fremme forskning på informasjonsteknologiledelse, ledelse teoriopprettelse, ledende informasjonsteknologisk strategisk planlegging i komplekse og globale miljøer, og forskningsprosesser, teori og praksis i global virksomhet .

Studentene velger ofte å forfølge denne utdanningen for å få tilgang til større jobbmuligheter. En PhD kan også føre til høyere lønn. Forskningen som kreves for å fullføre graden, kan skape studentens organisatoriske ferdigheter, noe som kan gjøre ham eller henne bedre tidssjefer.

Før du bestemmer hvilken skole du skal delta på, må studentene vurdere kostnadene ved en doktorgrad. Hver skole kan ha en annen undervisning. Det avhenger ofte, i hvert fall delvis, på størrelsen og plasseringen av universitetet. Studentene skal kontakte skolen de ønsker å delta for å få et estimat.

En PhD i Informasjonsteknologi Management kan forberede kandidater for en rekke høyt nivå karriere i IT-bransjen i ideelle organisasjoner, utdanningsinstitusjoner, store selskaper eller regjeringen. De eksakte mulighetene som er tilgjengelige, kan avhenge av tidligere erfaring og annen utdanning.Noen studenter fortsetter å bli direktører for informasjonsteknologi, teknologi programdirektører, senior informasjonsteknologirevisorer og sjefsinformasjonsoffisorer.

Hvis du ønsker å forfølge denne typen utdanning, må du søke. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
University of Johannesburg
Johannesburg, Sør-Afrika

Gjennom doktorgradsavhandlingen, der kvalifiseringen endelig kulminerer, viser en kvalifiserende student bevis på uavhengig og originalt vitenskapelig arbeid. Oppgaven vil utg ... +

Gjennom doktorgradsavhandlingen, der kvalifiseringen endelig kulminerer, viser en kvalifiserende student bevis på uavhengig og originalt vitenskapelig arbeid. Oppgaven vil utgjøre et bestemt bidrag til kunnskapen om innsikt i fagdisiplinen så vel som forskningsfeltet. -
PhD
Fulltid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
jan. 2022
Campus