PHDSTUDIES.NO

4 PhDs i Informasjonsforvaltning 2020

Et doktorgradsstudium utvider på tidligere gradstudier ved å tilby videreutdanning som kan hjelpe en student til å bli ekspert på hans eller hennes felt. Programmer tar vanligvis mellom to og fem år å fullføre. Studenter som oppnår en doktorgradsutdanning, kan komme forberedt med forskjellige fordeler i fleksibilitet og tilpasningsevne når de forbereder seg på å komme inn på den globale markedet.

Hva er en PhD i informasjonsbehandling? Denne graden kan hjelpe elevene å få en grundig forståelse av teknologiene i en organisasjon og hvordan ansatte bruker dem. Studentene kan også lære om utforming og anvendelse av informasjonsteknologi og få evne til å utføre forskning og data analyse på et bredt spekter av teknologibaserte systemer. Dette kan inkludere cloud computing systemer, mobile systemer, automatisert teknologi og elektroniske transaksjoner. Studentene er vanligvis pålagt å undervise andre studenter også.

Studentene kan skaffe seg en rekke ferdigheter fra dette programmet som de kan søke i deres personlige og profesjonelle liv. De kan mestre analytiske, problemløsende og kommunikasjonsferdigheter for effektivt å jobbe med andre i en rekke ulike miljøer.

Kostnaden for en doktorgradsutdanning varierer. Det avhenger av universitetets undervisning og andre avgifter og typen finansiering som er tilgjengelig. Fremtidsstudenter skal undersøke forskjellige universiteter for å finne et program som passer deres mål.

Doktorgradsinnehavere i dette feltet kan være svært ettertraktet på grunn av sin ekspertise i en verden som går på teknologi. Nyutdannede kan gå på jobb i flere forskjellige faglige miljøer som er avhengige av teknologisystemer. Potensielle arbeidsplasser inkluderer å jobbe som datanalysator, sjefsteknologioffisient, informasjonsansvarlig, informasjonssikkerhetsleder eller datasystemarkitekt. Noen nyutdannede blir forskere ved forskningsinstitutter, bibliotekarer, forskere eller lærde.

En PhD i informasjonsledelse tilbys på høgskoler og universiteter over hele verden. For de som foretrekker mer fleksibilitet, finnes det tilgjengelige alternativer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Informasjonsforvaltning Filter

Phd i å håndtere IT-ressurser og endringsledelse

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 år Åpen påmelding Sveits Zürich + 1 fler

PhD i Managing IT Resources og Change Management er en avdeling av studiet som er beslektet med styring av informasjonsteknologi samt endringer som finner sted inne arbeidsplassen.

Phd i informasjonsbehandling

University of Johannesburg
Campus Heltid studier Deltid 2 - 5 år Januar 2020 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Gjennom doktoravhandling, der kvalifikasjonen til slutt kulminerer, ville en kvalifiserende student viser tegn til selvstendig og original vitenskapelig arbeid. Oppgaven vil utgjøre et bestemt seg for bidrag til kunnskap og innsikt i faget disiplin samt forskningsfeltet.

PhD Informasjonssystemer

Botswana International University Of Science And Technology
Campus Februar 2020 Botswana Palapye

Doktorgradsforskning i informasjonssystemer

Phd informasjon og kunnskap

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
Campus Heltid studier 4 år Kontakt skolen Tsjekkia Hradec Kralove

The Graduate av doktorgradsstudium i informasjons- og kunnskapsforvaltning er en teoretisk godt forberedt profesjonell stand til konseptuell tenkning. Han er i stand til å analysere informasjon og kunnskapsbehovet i organisasjoner, design og styre utviklingen av systemer effektivt støtter selskapet knowldege.